Mesin Nglereni Serat laser

Mesin motong laser Serat minangka alat pemotong logam sing terjangkau, gampang digunakake, lan bisa mbantu sampeyan miwiti usaha wiwitan anyar utawa nambah bathi perusahaan sing wis digawe kanthi apik. Utamane ngetrapake lembaran logam & tabung.

Napa Milih Kita

Golden Laser setya menehi solusi aplikasi laser digital, otomatis lan cerdas
kanggo mbantu nganyarke sistem produksi industri tradisional lan berkembang kanthi inovatif.

PEMIMPIN INNOVASI

GOLDEN LASER minangka pabrikan utama mesin laser ing saindenging jagad kanthi terus ngembangake produk lan nggunakake teknologi canggih.
> Temokake mesin laser kita

PEMIMPIN INNOVASI

MENINGGALKAN PROFITABILITI

GOLDEN LASER nawakake mesin laser kelas pertama kanthi tujuan supaya bisa luwih nguntungake. Solusi laser kita mbantu nambah produktivitas lan regane produk sampeyan.
> Temokake aplikasi laser kita

MENINGGALKAN PROFITABILITI

NETWORK GLOBAL

GOLDEN LASER wis nggawe jaringan layanan pemasaran diwasa ing luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad.
> Waca liyane babagan GOLDEN LASER

NETWORK GLOBAL

Dhukungan TEKNIK

Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan.
Dhukungan online & video.
Pamasangan lapangan, komisi lan latihan.
Pangopènan lapangan lan ndandani.
> Waca liyane babagan dhukungan layanan

Dhukungan TEKNIK