main_banner

Sejarah

Kita minangka mitra pelanggan saka kontak pisanan menyang layanan sawise sales. Minangka konsultan teknis, kita ngrembug syarat karo para pelanggan lan ngembangake solusi sing nambah efisiensi lan tambah nilai. Bebarengan kabeh - chain proses certified ISO 9001 - kita nawakake paket solusi laser sing paling apik.

Sejarah Pangembangan

2018          Kita mesthi mlaku.

2017          Sistem manajemen bengkel cerdas MES sukses, lan ditrapake ing pabrik-pabrik.

2016          kanthi sistem dual-head mandiri diluncurake, sukses ditrapake ing industri kulit lan alas kaki.

2014          ing AS lan Vietnam kanthi resmi diadegake.

2013          diadegaké.

2012          Sistem nglereni kamera pangenalan kamera scan scan sing dikembangake kanggo industri olahraga dye-sublimasi berjaya diluncurake.

2011          Ing Mei 2011, GOLDEN LASER resmi didaftar ing Pasar Pertumbuhan Saham Shenzhen (kode saham: 300220)

2010          Melu bidang lan menehi bahan logam, VTOP - Perusahaan anak serat laser digawe.

2009          dikembangake dening GOLDEN LASER diluncurake.
Sistem ukiran laser Galvo otomatis kanggo bahan gulung dibukak.
GOLDEN LASER sepisanan mesin pemotong laser super2 sudhut super2 meter dikirim. Kemampuan kustomisasi GOLDEN LASER kanggo format mesin pemotong laser CO2 sing gedhe wis misuwur ing industri kasebut.

2008          Melu ing industri kain industri. Sepisanan melu pameran industri filter wis ditampa kanthi apik.

2007          Jembatan laser pertama ing donya dirilis, kanthi nggayuh kombinasi sulaman komputer lan laser.
Mesin engraving laser 3D format super format gedhe.

2006          Sawise 3 taun riset lan pangembangan, sistem offline sing diterbitake, nyadari mesin laser sing ngontrol liwat transmisi data USB, transmisi data akses internet, lan jaringan multi-mesin sing kasedhiya.

2005          Mesin mesin laser laser format gedhe karo tabel conveyor wis digawe produksi, tegese kemungkinan produksi otomatis pemotong laser.

2003          baris produksi laser GALVO ditetepake; Sumber daya laser GOLDEN dirilis.

2002          Mesin pemotong laser Garment Cina pertama dibukak, umpan balik pasar sing apik lan ing luar negeri.


Send your message to us:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita