main_banner

Pengurangan laser dicelup saka kain lan tekstil cetak

Saiki teknologi cetak digunakake ing macem-macem industri kayata klambi olahraga, klambi renang, rasukan, spanduk, panji, lan signage sing alus. Proses percetakan tekstil produksi saiki sing luwih dhuwur mbutuhake solusi nglereni sing luwih cepet. Apa solusi sing paling apik kanggo nglereni kain lan tekstil sing dicithak? Nglereni kanthi manual utawa nglereni kanthi manual duwe akeh watesan. Nglereni laser dadi solusi sing paling populer kanggo nglereni konten kain sublimasi sing dicithak.

Solusi Nglereni Laser Visi

Solusi kasebut ngetrapake proses nglereni bentuk kain utawa tekstil sublimasi pewarna kanthi cepet lan akurat, kanthi kompensasi kanthi otomatis kanggo nduwe distorsi utawa babagan tekstil sing ora stabil utawa mantep.

Kamera scan kain, ndeteksi lan ngenali kontur sing dicithak, utawa pilih tandha registrasi sing dicithak banjur mesin laser ngethok desain sing dipilih. Proses kabeh otomatis kanthi otomatis.

visionlaser

SISTEM LISER VISI Duwe RANGKA KANGGO LUKU Modul

pindai ing fly ing

Scan ing fly

Sistem visi iki nduweni kapabilitas kanggo cepet mindhai kain sing dicithak ing amben sing dipotong lan kanthi otomatis nggawe vektor sing dipotong. Ora perlu nggawe desain sing dipotong, mung ngirim desain ukuran kanthi mana wae lan ngasilake spanduk, panji utawa komponen komponen kanthi kualitas sing ditutup.

tandha registrasi tandha

Cathetan registrasi tandha

Sistem pangenalan kamera digunakake kanggo menehi tandha tandha registrasi sing dicithak ing materi sampeyan. Tandha kasebut bisa dibaca kanthi tepat dening sistem laser lan posisi, skala lan ubah bentuk materi sing dicithak bakal dibayar ganti rugi amarga analisis cerdas saka tandha registrasi.

Aplikasi Laser Cutting Sublimation dicetak Tekstil lan Kain

sandhangan pemotongan laser

Sandhangan olahraga lan sandhangan cetak, alas kaki, tekstil omah

Sistem Motong Visi Laser cocog kanggo nglereni sandhangan olahraga utamane amarga kemampuane ngethok bahan lancar lan gampang kleru - persis jinis klambi olahraga (kayata sandhangan olahraga, kits / jersi, baju renang, legging, nganggo aktif dll)

huruf nglereni laser

Logo, layang, nomer lan barang sing dicithak tepat

Pemotong laser nggunakake tandha registrasi, lan piranti lunak GoldenCAM ing mesin pemotong laser nduweni fungsi ganti rugi distorsi, sing kanthi otomatis bisa ngerteni garis-garis sing disebar ing materi sublimasi pewarna.

kain gulung sing dicithak

Spanduk, panji, grafis gedhe lan signage alus

Solusi pemotong laser iki dirancang khusus kanggo industri cetak digital. Nyedhiyakake kapabilitas sing ora bisa ditandingi kanggo ngrampungake format sudhut digital kanthi grafis utawa tekstil tekstil sing kurang cetak lan signage alus kanthi jembar lan dawa sing disesuaikan.

Rekomendasi Produk

KOMPETEN LASER ISTAM KANGGO KANGGO UNTUK DYE SUBLIMASI DITULATKAN FABRIK LAN TEXTILES

Send your message to us:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

Send your message to us:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita