Model No .: ZJJF (3D) -320LD

Mesin Nglereni Laser Lace

Sistem pemotong renda Emas Laser digunakake kanggo nglereni lace rajutan lutut. Minangka solusi otomatis adhedhasar algoritma pangenalan fitur renda lan kombinasi pangolahan galvanometer laser.

Fitur Mesin Mesin Motong Lace

Pola renda adhedhasar pangenalan fitur

Efisiensi nglereni dhuwur

Kacepetan sing padha karo 0 ~ 300mm / s

Kualitas seragam lan konsistensi

Sisih nglereni sing resik lan sampurna

 Produk tambah nilai dhuwur

Ngirit biaya tenaga kerja

Fleksibel lan gampang dioperasi

Unit kupuk lan saringan kanggo ekstraksi wasap lan bledug

Applied Range of Lace Laser Cutting Machine

Digunakake utamane kanggo langsir, layar, alas meja, bantal sofa, tikar lan renda bunder hiasan omah liyane.

renda


Aplikasi Product

Liyane +

Send your message to us:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita