main_banner

Mesin laser Custom

Kanggo ngrampungake kebutuhan pelanggan, desainer Golden Laser lan ngasilake mesin laser sing dibangun khusus utamane kanggo aplikasi industri. Sistem laser standar sing ditambah karo modul kayata sistem menehi tandha, sistem pangenalan kamera, feeders utawa conveyor uga sistem utawa semi-otomatis.

Nalika ngrancang mesin laser sing disesuaikan, sistem laser sing wis dibuktekake lan standar umume dadi basis, sing ditambahi ditambah modul sing beda, kayata meja makan materi, meja ngempalaken utawa sirah multi-laser. Sampeyan uga bisa ngembangake sistem anyar sing wis ana adhedhasar teknologi laser.

Deleng pilihan proyek referensi ing ngisor iki. Utawa, luwih lengkap babagan pembangunan mesin sing dibangun khusus.


Send your message to us:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita