main_banner

Mesin Laser Kulit

Sistem laser kita cocog kanggo ngolah pirang-pirang jinis bahan kulit. Utamane, kita khusus ngerteni solusi laser supaya bisa ditrapake kanggo nglereni, ngukir, menehi tandha, perforating lan lapisan kulit bantu. Pagelaran sistem laser kita bisa dikonfigurasi adhedhasar kabutuhan produksi.

Mesin Nglereni laser kanggo Kulit

Mesin Motong laser Dual Kepala Dhewe

Loro kepala laser sing makarya kanthi mandiri bisa ngilangi grafis kanthi serentak. Macem-macem pangolahan (nglereni, tusukan, menehi tandha) bisa rampung sawayah-wayah.

Sistem Sarang & Laser Motong cerdas

Kanggo nglereni kulit alami. Kanthi sirah pindho sing ora seger, pola digitalisasi, sistem pangenalan otomatis lan piranti lunak nesting.

Mesin Nglereni Laser Mars Series

Single head or double head
Conveyor utawa
kamera pilihan

Galvo Laser kanggo Ukiran Kulit, Tandha lan Perforating

Mesin Ukiran Laser CO2 Galvo

Ngolah kulit ing
sistem fokus dinamis 3D
meja kerja Tabel kerja

Gantry & Galvo Laser Motong lan Ukiran Mesin

Ngolah kulit ing rol
Sistem conveyor
Gunakake macem-macem fungsi

Pola Mencocok Mesin Tandha Mesin

Mesin Inkjet laser kanggo Drawing Seams Kulit

Ditrapake kanggo menehi tandha tinta saka macem-macem bahan ing ndhuwur sepatu.