main_banner

Layanan - Layanan pelanggan profesional lan dhukungan teknis

Emas Laser Tansah nyedhiyani layanan sing larang regane kanggo Pelanggan

Rungokake pelanggan / Analisis pelanggan butuh / Ngatasi masalah pelanggan / Ngapikake aplikasi laser / status industri Remold

Berorientasi pelanggan

Fokus ing tren industri, mekso babagan orientasi pasar kanggo ngembangake lan riset mesin laser anyar.

Analisa kabutuhan customer

Spesialis kanggo nganalisa kemungkinan lan mbantu sampeyan milih sistem laser sing cocog kanggo aplikasi individu sampeyan.

Pabrik presisi

Standar manufaktur presisi sing dhuwur, kanggo nyedhiyakake mesin lan solusi laser kanthi high quality.

Pangiriman produk lengkap

Rampungake produksi, pangiriman, instalasi lan pelatihan mesin laser ing wektu sing ditemtokake ing kontrak kasebut.

Ningkatake kualitas produk

Ringkesan pengalaman ing industri lan nambah kinerja lan fungsi mesin laser.

Ningkatake pengaruh karakteristik produk

Fokus kanggo ningkatake rincian produk, uga karakteristik lan kaluwihan mesin laser ing lapangan segmen, ngluwihi pangarepan pelanggan.

Konsultasi pra-sales

Gawe pilihan sing tepat kanggo industri aplikasi sampeyan cocog karo kabutuhan sampeyan. Spesialis pakar bakal seneng menehi saran babagan mesin laser Versatile Emas Laser.

Nganalisa keprihatinan lan syarat pelanggan

Nyedhiyakake solusi laser khusus

Ngatur demo online, demo situs, test sampel lan kunjungan

Jinis mesin laser akeh kahanan sampeyan ing sembarang wektu. Cepet lan kanthi gampang nggawe transisi menyang teknologi laser.

Kanthi pangembangan lan upgrade sistem laser uga nganyari piranti lunak, kita terus mbukak kapabilitas lan aplikasi anyar.

Pamasangan, pelantikan lan pelatihan ing situs

Kanggo nggayuh paramèter pangolahan optimal kanggo mesthekake lan nggunakake mesin laser sing aman lan efisien.

Kita nganakake latihan sistem, operasi lan perawatan sing lengkap ing situs. Latihan kasebut kalebu:

Pangayoman perlindungan laser

Prinsip dhasar laser

Konfigurasi sistem laser

Operasi piranti lunak

Operasi sistem lan pancegahan

Pangopènan saben sistem, pangaturan laser lan katrampilan ganti alat ganti panggantos

Penyelenggaraan & layanan teknis

Kanthi perawatan lan layanan, kita nyedhiyakake dhukungan kanthi cepet lan dipercaya, ngaktifake mesin laser tliti kanthi tliti kanthi lancar ing produksi.


Send your message to us:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita