Машина за сечење на влакна со влакна

Машината за сечење со влакна со влакна е прифатлива, лесна за употреба, и разноврсна алатка за сечење метали, која може да ви помогне да започнете нов почетен потфат или да ги зголемите профитите на вашата основана компанија. Главно аплицирајте за метален лим и цевка.

Зошто да не изберете нас

Златниот ласер е посветен на обезбедување дигитални, автоматски и интелигентни решенија
да им помогне на традиционалните системи на индустриско производство да ги надградат и развиваат иновативно.

ЛИДЕР ЗА ИНОВАЦИИ

GOLDEN LASER е водечки производител на ласерски машини ширум светот преку континуирано развивање на нашите производи и користење на напредни технологии.
> Откријте ги нашите ласерски машини

ЛИДЕР ЗА ИНОВАЦИИ

ЗГОЛЕМУВАЕ НА ВАШАТА ДОБИВНОСТ

Златниот ласер ви нуди ласерски машини од прва класа со една цел да ве направат попрофитабилни. Нашите ласерски решенија ви помагаат да ја зголемите продуктивноста и додадената вредност на вашите производи.
> Откријте ја нашата апликација за ласер

ЗГОЛЕМУВАЕ НА ВАШАТА ДОБИВНОСТ

ГЛОБАЛНА МРЕА

ГОЛДЕН ЛАСЕР има воспоставено зрела мрежа за маркетинг услуги во повеќе од 100 земји и региони низ целиот свет.
> Прочитајте повеќе за GOLDEN LASER

ГЛОБАЛНА МРЕА

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Инженери достапни за сервисни машини.
Интернет и видео поддршка.
Теренска инсталација, пуштање во работа и обука.
Одржување и поправка на терен.
> Прочитајте повеќе за услугата за поддршка

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА