главниот_банер

Историја

Ние сме партнери на нашите клиенти од првиот контакт до услугата по продажбата. Како технички консултант, разговараме за барањата со нашите клиенти и развиваме решенија кои ја зголемуваат ефикасноста и додадената вредност. За време на целиот - ISO 9001 сертифициран процес на ланец - ние нудиме најатрактивен пакет со ласерски решенија.

Историја на развој

2018          Секогаш сме на пат.

2017          МОН интелигентен систем за управување со работилници успешно развиен и добро применет во фабриките.

2016          Goldenlaser со независен систем со двојни глави, успешна применета во индустријата за кожа и обувки.

2014          .

2013          .

2012          ласерскиот систем за препознавање на фотоапарати за скенирање на летање, развиен за индустрија за спортска облека за сублимација, успешно беше лансиран.

2011          во мај 2011 година, Златниот ласер беше официјално котиран на пазарот за раст на претпријатијата на берзата во Шенжен (код на акции: 300220)

2010          вклучена во полето за обележување и сечење на метални материјали, основана филијала на филијала за ласерски влакна.

2009          беа лансирани.
Лансиран е автоматски систем на ласерско гравурирање Galvo за ролна материјал.
Испорачана е Златната ЛАСЕР прва 3,2 метри супер широка CO2 машина за сечење. Способноста за прилагодување на ЗЛАТНИОТ ЛАСЕР за машина за сечење ласер со CO2 со голем формат е добро позната во индустријата.

2008          Вклучена во индустријата за индустриски ткаенини. Првиот пат да учествувам во изложбата на филтерската индустрија беше добро примена.

2007          Првиот ласерски мост во светот беше објавен, постигнувајќи совршена комбинација на компјутерско везење и ласерско сечење.
Лансирана е машина за супер голем формат 3Д со динамично фокусирање на ласерско гравирање.

2006          После 3 години истражување и развој, се објави вграден офлајн систем, кој реализира контрола на ласерската машина преку USB пренос на податоци, пренос на податоци за пристап до Интернет и мулти-машинско мрежно достапно.

2005          ласерските машини за сечење со големи формати со подвижна табела се пуштени во производство, што значи можност за автоматско производство на ласерски машина.

2003          ГАЛВО; Ослободено е GOLDEN ласерско напојување.

2002          лансирана првата кинеска машина за ласерска облека, добра повратна информација на пазарот дома и во странство.


Send your message to us:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја