Модел бр .: ZJJF (3D) -320LD

Машина за сечење ласер

Системот за сечење на чипка на Голден Ласер е специјално користен за сечење на чипка за плетење со искривување. Тоа е автоматско решение базирано на алгоритм за препознавање на чипка и комбинација за обработка на ласерски галванометар.

Карактеристики на машината за сечење со ласер од чипка

Модели на чипка засновани на препознавање карактеристики

Висока ефикасност на сечење

Еквивалентна брзина од 0 ~ 300мм / с

Униформен квалитет и конзистентност

Чисти и совршени рабови за сечење

 Производи со висока додадена вредност

Заштедете ја цената на трудот

Флексибилен и лесен за ракување

Единици за издувни гасови и филтрирање за извлекување на издувни гасови и прашина

Применет опсег на машина за сечење ласерско ласер

Главно се користи за завеси, екрани, покривки за чаршави, перничиња за софа, душеци и други украсни чипка за навлаки во домот.

чипка


Апликација за производи

Повеќе +

Send your message to us:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја