Машина за сечење на влакна со влакна

Ласерите со влакна се најефикасен начин за ласерско сечење. Ласерскиот зрак е создаден од активно влакно и се пренесува преку преносно влакно до главата за сечење машина. Ласерите со влакна се значително помали од ласерите на CO и создаваат двојно поголема моќност

Send your message to us:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја