главниот_банер

Машина за сечење дигитален ласер

Златен ласер е првиот понудувач на дигитални ласерски решенија за апликации во Кина што донесе технологија за ласерско сечење во индустријата за печатење и пакување. Машината за сечење ласерско умирање развиена од Голден Ласер има четири предности: заштеда на време, флексибилност, голема брзина и разноврсност. Модулизацијата и мулти-стационарната интеграција се карактеристични технологии на машината за сечење ласерско умирање. Една машина со повеќе функции ги заштедува трошоците за инвестирање во опрема и простор за поголемиот дел од производителите на печатење и пакување, кој е познат како „крал на висока ефикасност и заштеда на енергија“.

Препорака на машините за сечење на дигитални ласери

Модел бр. LC350
Максимална ширина на сечење 340мм
Максимална ширина на хранење 350мм
Максимален дијаметар на веб 750мм
Брзина на веб-страница M 80м / мин
Ласерска моќност 150W / 300W / 600W
Модел бр. LC230
Максимална ширина на сечење 220мм
Максимална ширина на хранење 230мм
Максимален дијаметар на веб 400мм
Брзина на веб-страница 40 милиони фунти / мин
Ласерска моќност 100W / 150W / 300W

Send your message to us:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја