главен_банер

Кожна ласерска машина

Нашите ласерски системи се погодни за обработка на многу видови кожни материјали.Посебно сме специјализирани за реализација на ласерски решенија кои ќе се применат на сечење, гравирање, обележување, перфорирање и помошни шевови за цртање на кожа.Изведбите на нашите ласерски системи може да се конфигурираат врз основа на потребите на производството.

Ласерска машина за сечење кожа

Независна машина за ласерско сечење со двојна глава

Две ласерски глави кои работат независно можат да сечат различни графики истовремено.Разновидна обработка (сечење, удирање, обележување) може да се заврши одеднаш.

Интелигентен систем за гнездење и ласерско сечење

За сечење природна кожа.Со асинхрона двојна глава, дигитализирање на шаблони, систем за автоматско препознавање и софтвер за вгнездување.

Машина за ласерско сечење од серијата Марс

Единечна глава или двоглава
Работна маса со транспортер или саќе
CCD камера опционална

Галво ласер за гравирање, обележување и перфорирање на кожа

CO2 Galvo ласерско гравирање машина

Обработка на кожа во лист
3D динамичен систем за фокусирање
Работна маса за шатл

Машина за ласерско сечење и гравирање Gantry & Galvo

Обработка на кожа во ролна
Транспортен систем
Мулти-функционален

Машина за обележување на шевовите на обувките

Ласерски инкџет машина за цртање на шевовите на кожни обувки

Применливо за означување со инк-џет на различни материјали за горниот дел од чевлите.