главниот_банер

Визија ласерска машина за сечење

Скенирање серија со ласерско скенирање со голема брзина

Со помош на технологијата за скенирање на видот, двете камери ги скенираат контурите и ги пренесуваат податоците за сечење директно на ласерот. Тоа е наједноставниот начин за сечење за боите за сублимација на боите. Постојат неколку опции во рамките на софтверскиот пакет за различни апликации и барања.

Извор на ласер: CO2 стаклен ласер / CO2 RF ласер
Ласерска моќност: 70 вати / 100 вати / 150 вати
Работна површина (W × L): 1600мм × 1300мм (62,9 "× 51")
Област за скенирање на камера (W * L): 1600мм × 800мм (62,9 "× 31,4")
Софтвер: Пакет на софтвер за скенирање на GoldenCAD Vision
Работна маса: Транспонирана работна маса
Максимална брзина: 1 ~ 400мм / с

Сечење со ласерско визија со висока прецизност со ознаки за регистрација

Ласерскиот секач е дизајниран за прецизно сечење букви, броеви и етикети. Машината користи ознаки за регистрација , а Софтверот во машината има функција за компензација на искривување, што може автоматски да ги препознае контурните контури на материјалите за сублимација на бојата.

Извор на ласер: CO2 стаклен ласер / CO2 RF ласер
Ласерска моќност: 70 вати / 100 вати / 150 вати
Работна површина (W × L): 1600мм × 1000мм (62,9 "× 39,3")
Режим на препознавање: Препознавање на фотоапаратот
Работна маса: Транспонирана работна маса
Максимална брзина: 1 ~ 400мм / с

Независна серија со ласерско сечење со двојна глава Smart Vision

Овој ласерски секач со HD камери е идеален за прецизно сечење на контурата. Со двојни глави, брзината на сечење е побрза, ја зголемува ефикасноста на производството и заработува поголема заработка.

Широко користен во печатена облека, горно печатено чевли, вампир за ткаење со 3D летање, лепенки за вез, ткаени етикети, знамиња, индустрија за сублимација и др.

Извор на ласер: Стакло ласер CO2
Ласерска моќност: 130 вати
Работна површина (W × L): 1600мм × 1000мм (62,9 "× 39,3")
Работна маса: Транспонирана работна маса

Ултра-голем формат Визија Ласерско сечење серии

Овој ласерски секач е специјално дизајниран за дигиталната индустрија за печатење и давателите на услуги за печатење. Ласерските системи можат да се произведат во ширина до 3,2 метри и должина до 4 метри.

Извор на ласер: CO2 стаклен ласер / CO2 RF ласер
Ласерска моќност: 70 вати / 100 вати / 150 вати
Работна површина (W × L): 3200mm × 4000mm (10,5 ft × 13.1ft)
Област за скенирање на камера (W * L): 3200mm × 1000mm (10,5 ft ft 3.2ft)
Работна маса: Транспонирана работна маса

Серија на сечење на ласерски фотоапарати

Овој ласерски секач е специјално развиен за сечење на ткаени етикети, етикети за вез и кожни етикети. Ласерската глава е опремена со камера CCD за да се реализира автоматско препознавање и сечење графика.

Извор на ласер: Стакло ласер CO2
Ласерска моќност: 65W, 80W, 110W, 130W, 150W
Работна површина (W × L): 900мм × 500мм / 1600мм × 1000мм / 300мм × 200мм
Работна маса: Работна маса на саќе / работна маса за транспортер

Send your message to us:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја