главниот_банер

Услуга - Професионална услуга за клиенти и техничка поддршка

Златен ласер секогаш обезбедувајте вредна услуга на клиентите

Слушајте ги клиентите / потребите на клиентите за анализа / Решавање на проблемот на клиентите / Подобрување на ласерската апликација / Статусот на потсетување во индустријата

Ориентирани кон потрошувачи

Фокусирајте се на трендовите во индустријата, инсистирајќи на ориентирана кон пазарот да развива и истражува нови ласерски машини.

Анализирајте ги потребите на клиентите

Нашите специјалисти вршат анализи за изводливост и ви помагаат да ги изберете вистинските ласерски системи за вашите индивидуални апликации.

Прецизно производство

Високи стандарди за прецизно производство, за да им обезбеди на клиентите високо квалитетни ласерски машини и решенија.

Комплетна испорака на производот

Завршете го производството, испораката, инсталацијата и обуката на ласерските машини во времето определено во договорот.

Подобрете го квалитетот на производите

Сумирајте го искуството од индустријата и подобрете ги перформансите и функцијата на ласерските машини.

Подобрете го влијанието на карактеристиките на производот

Фокусирајте се на подобрување на деталите за производот, како и на карактеристиките и предностите на ласерските машини во полето за сегментација, над очекувањата на клиентот.

Консултации пред продажба

Направете вистински избор за вашата апликација индустрија да одговара на вашите барања. Нашите специјалисти со задоволство ќе ве советуваат за разноврсните ласерски машини на Златниот ласер.

Анализирајќи ги грижите и барањата на клиентот

Обезбедување на специфични ласерски решенија

Уредување преку интернет демо, демо на лице место, тест за примероци и посета

Нашиот широк опсег на ласерски машини ви нуди поволни услови во секое време. Брзо и едноставно направете ја преминот кон ласерските технологии.

Со развојот и надградбата на ласерските системи, како и ажурирањето на софтверот, постојано сме да отвориме нови можности и апликации.

Инсталирање, пуштање во работа и обука на лице место

За да ги постигнете оптималните параметри за обработка на производството и да обезбедите безбедна и ефикасна употреба на вашите ласерски машини.

Ние спроведуваме сеопфатен систем за обука, работење и одржување на лице место. Обуката вклучува:

Знаење за ласерска безбедност

Основниот принцип на ласерите

Конфигурација на ласерскиот систем

Операција на софтвер

Работење на системот и мерки на претпазливост

Вештини за секојдневно одржување на системот, ласерско прилагодување и замена на резервни делови

Одржување и техничко сервисирање

Со нашето одржување и сервис ви нудиме брза и сигурна поддршка, овозможуваме вашата ласерска машина со голема прецизност да работи непречено во производството.


Send your message to us:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја