Makinë e prerjes me lazer me fibra

Makinë për prerjen e lazerit me fibra është një mjet i prerë, i lehtë për t’u përdorur dhe i gjithanshëm për prerjen e metaleve që mund t'ju ndihmojë të filloni një ndërmarrje të re fillestare ose të rrisni fitimet e kompanisë tuaj të themeluar mirë. Kryesisht aplikoni për fletë metalike dhe tub.

pse na zgjodhet ne

Golden Laser është e angazhuar të sigurojë zgjidhje dixhitale, automatike dhe inteligjente të aplikimit me lazer
për të ndihmuar sistemet tradicionale të prodhimit industrial të azhurnohen dhe zhvillohen në mënyrë inovative.

LEADERI I RINJES

GOLDEN LASER është një prodhuesi kryesor i makinave lazer në të gjithë botën duke zhvilluar vazhdimisht produktet tona dhe duke përdorur teknologji të përparuar.
> Zbuloni makinat tona lazer

LEADERI I RINJES

PCRMIR PROSIMI I BESIMIT TUAJ

GOLDEN LASER ju ofron makina lazer të klasit të parë me një qëllim që t'ju bëjnë më fitimprurës. Zgjidhjet tona lazer ju ndihmojnë të rritni produktivitetin dhe vlerën e shtuar të produkteve tuaja.
> Zbuloni aplikacionin tonë lazer

PCRMIR PROSIMI I BESIMIT TUAJ

RRJETI GLOBAL

GOLDEN LASER ka krijuar një rrjet të pjekur të shërbimit të marketingut në më shumë se 100 vende dhe rajone në të gjithë botën.
> Lexoni më shumë rreth LASER GOLDEN

RRJETI GLOBAL

MBESHTETJE TEKNIKE

Inxhinierë të disponueshëm për makineri shërbimi.
Mbështetje Online dhe video.
Instalimi, komisionimi dhe trajnimi në terren.
Mirëmbajtja dhe riparimi në terren.
> Lexoni më shumë rreth ndihmës së shërbimit

MBESHTETJE TEKNIKE