banner_kryesor

Prerja me lazer me fibra e aplikuar në pajisjet e fitnesit

Ky klient është një nga prodhuesit më të mëdhenj të pajisjeve sportive në Rusi, dhe kompania ishte e angazhuar në prodhimin e pajisjeve komplekse të palestrave, shkollave sportive dhe qendrave të fitnesit, si dhi, kuaj, trungje, porta futbolli, mburoja basketbolli, etj. për shkollat ​​e përgjithshme dhe sportive, kopshtet. Me gamën e produkteve të zgjeruar në mënyrë të konsiderueshme, ky klient duhet të prezantojë dy grupe  prerjes me lazer të fibrave të për të përmbushur kërkesat e tyre të prodhimit.

pajisje fitnesi

Sipas kërkesës së prodhimit të klientit, ne rekomanduam një grup makine prerëse lazer me tub 1000w P2060 dhe një grup makine prerëse lazer me fletë metalike të hapur 1000w GF-1530.

Inspektimi i prerësit lazer të tubit nga klienti rus në fabrikën tonë

Inspektimi i klientit rus

Dy makinat e prerjes me lazer me fibra të instaluara në fabrikën e klientit

prerëse lazer llamarine
prerës lazer me tub