main_banner

Prerja lazer e pëlhurave dhe tekstileve të shtypura sublimimi i ngjyrave

Në ditët e sotme teknologjia e shtypjes përdoret gjerësisht në një larmi industri si veshje sportive, rroba banje, veshje, parulla, flamuj dhe sinjalistikë të butë. Proceset e shtypjes së tekstilit të prodhimit të sotëm më të lartë kërkojnë zgjidhje edhe më të shpejtë të prerjes. Cila është zgjidhja më e mirë për prerjen e pëlhurave të shtypura dhe tekstileve? Prerja tradicionale me dorë ose prerja mekanike ka shumë kufizime. Prerja me lazer bëhet zgjidhja më e popullarizuar për prerjen e konturit të pëlhurave të sublimimit të shtypura.

Zgjidhja e prerjes me lazer të vizionit

Zgjidhja automatizon procesin e prerjes së sublimimit të ngjyrave të shtypura nga pëlhura ose tekstili shpejt dhe me saktësi, duke kompensuar automatikisht çdo shtrembërim ose shtrirje që ndodh në tekstile të paqëndrueshme ose shtrirëse.

Kamerat skanojnë pëlhurën, zbulojnë dhe njohin konturin e shtypur, ose marrin shenjat e regjistrimit të shtypura dhe më pas makina lazer shkurton modelet e zgjedhura. I gjithë procesi është plotësisht automatik.

visionlaser

SISTEMI LASER VIZIONI KA DY MODE PUNE

skanoni në mizë

Skanoni në mizë

Ky sistem vizion ka aftësinë për të skanuar shpejt pëlhurën e shtypur në shtratin e prerjes dhe automatikisht krijon një vektor të prerë. Nuk ka nevojë të krijoni modele të prera, thjesht dërgoni ndonjë dizajn me madhësi në çdo mënyrë dhe prodhoni banderola, flamuj ose përbërës të rrobave të prera në mënyrë të përsosur me skaje të mbyllura cilësore.

skanoni shenjat e regjistrimit

Skanoni shenjat e regjistrimit

Sistemi i njohjes së kamerave përdoret për të pikturuar shenjat e regjistrimit të shtypura në materialin tuaj. Shenjat mund të lexohen me saktësi nga sistemi ynë lazer dhe pozicioni, shkalla dhe deformimi i materialit të shtypur do të kompensohen për shkak të analizës inteligjente të shenjave të regjistrimit.

Aplikimi i Tekstileve dhe Fabrikave të Shtypura në Sublimim me Laser Cutting

veshje sublimimi të prerjes lazer

Veshje sportive dhe veshje të shtypura, këpucë, tekstile shtëpiake

Sistemi i prerjes me lazer Vizioni është ideal për prerjen e veshjeve sportive në veçanti për shkak të aftësisë së tij për të prerë materiale shtrënguese dhe lehtësisht të shtrembëruara - saktësisht llojin e veshjeve atletike (p.sh. veshmbathje çiklizmi, komplete / fanellat e ekipit, rrobat e banjës, këmbët, veshjet aktive etj.)

letra me prerje lazer

Logoja e vogël, letra, numri dhe artikujt e saktë të shtypur

Prerësi lazer përdor shenjat e regjistrimit, dhe softueri GoldenCAM brenda prestarit me lazer ka funksionin e kompensimit të shtrembërimit, i cili automatikisht mund të njohë skicat e kontestuara në materialet e sublimimit të ngjyrave.

pëlhurë rrotull e shtypur

Banderola, flamuj, grafikë të mëdhenj dhe sinjalistikë të butë

Kjo zgjidhje e prerjes me lazer është krijuar posaçërisht për industrinë dixhitale të shtypjes. Ajo jep aftësi të pashembullt për të mbaruar grafikë tekstile të shtypura dixhitale ose të ngjyrosur dhe nënshkrime të buta me shenja të buta me gjerësi dhe gjatësi të personalizuara.

Rekomandimi i produktit

SHIKONI PUSHTET E LASERIT TEC VEANTA PUBR SUBLIMIMIN E LNDVE TINT PRANUARA DHE Tekstile Prerje

Send your message to us:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Send your message to us:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni