main_banner

Makinë lazer me porosi

Për të përmbushur nevojat individuale të klientëve, Golden Laser projekton dhe prodhon makina lazer të ndërtuara me porosi posaçërisht për aplikime industriale. Sisteme standarde lazer të azhurnuara me module të tilla si sistemet e markimit, sistemet e njohjes së kamerës, ushqyesit e rrotullave ose transportuesit si dhe sistemet plotësisht ose gjysëm të automatizuar.

Kur dizajnoni një makinë lazer të personalizuar, sistemet lazer të provuar dhe standarde në përgjithësi formojnë bazën, e cila zgjerohet me shtimin e moduleve të ndryshme, siç është tavolina e ushqimit me materiale, tryeza mbledhëse ose koka multi-lazer. Shtë gjithashtu e mundur të zhvillohen sisteme plotësisht të reja që bazohen në teknologjinë lazer.

Shikoni një përzgjedhje të projekteve tona referuese më poshtë. Ose mësoni më shumë rreth zhvillimit të një makine të krijuar me porosi.


Send your message to us:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni