main_banner

Makinë prerëse me lazer

Skanimi me shpejtësi të lartë skanimi lazer në fluturim

Duke përdorur teknologjinë e skanimit të vizionit, të dy kamerat skanojnë konturet dhe transferojnë direkt të dhënat e prerjes në lazer. Shtë mënyra më e thjeshtë e prerjes për printimet e sublimimit të ngjyrave. Ekzistojnë disa opsione brenda paketës së softuerëve për aplikime dhe kërkesa të ndryshme.

Burimi me lazer: Lazeri me qelq CO2 / lazeri metalik CO2 RF
Fuqia lazer: 70 vat / 100 vat / 150 vat
Zona e punës (W × L): 1600 mm × 1300 mm (62.9 "× 51")
Zona e skanimit të kamerës (W * L): 1600 mm × 800 mm (62.9 "31.4")
Software: Paketa e Skanimit të GoldenCAD Vision
Tabela e punës: Tabela e punës e transportuesit
Shpejtesi maksimale: 1 ~ 400mm / s

Prerje me lazer me saktësi të lartë nga shenjat e regjistrimit

Prerësi lazer është krijuar për prerje shkronjash, numrash dhe etiketash me precizion të lartë. Makina përdor shenja regjistrimi , dhe Softueri brenda makinës ka funksionin e kompensimit të shtrembërimit, i cili automatikisht mund të njohë skicat e kontestuara në materialet e sublimimit të ngjyrave.

Burimi me lazer: Lazeri me qelq CO2 / lazeri metalik CO2 RF
Fuqia lazer: 70 vat / 100 vat / 150 vat
Zona e punës (W × L): 1600 mm × 1000 mm (62.9 ".3 39.3")
Mënyra e njohjes: Njohja e kamerës CCD
Tabela e punës: Tabela e punës e transportuesit
Shpejtesi maksimale: 1 ~ 400mm / s

Seritë e pavarura të prerjes me lazer të vizionit të pavarur me dy koka

Ky prestar lazer me kamera HD është ideal për prerjen e konturit të saktë. Me koka të dyfishta, shpejtësia e prerjes është më e shpejtë, duke rritur efikasitetin e prodhimit dhe duke fituar më shumë fitim.

Përdoret gjerësisht në veshje të shtypura, sipërme të këpucëve të shtypura, vampa gërshetimi 3D fluturues, arna të qëndisjes, etiketë të endura, flamuj, industri sublimuese, etj.

Burimi me lazer: Lazer xhami CO2
Fuqia lazer: 130 vat
Zona e punës (W × L): 1600 mm × 1000 mm (62.9 ".3 39.3")
Tabela e punës: Tabela e punës e transportuesit

Seritë e prerjes me lazer të formatit ultra të madh

Ky prestar lazer është krijuar posaçërisht për industrinë dixhitale të shtypjes dhe ofruesit e shërbimeve të shtypjes. Sistemet lazer mund të prodhohen në gjerësi deri në 3.2 metra dhe gjatësi deri në 4 metra.

Burimi me lazer: Lazeri me qelq CO2 / lazeri metalik CO2 RF
Fuqia lazer: 70 vat / 100 vat / 150 vat
Zona e punës (W × L): 3200mm × 4000mm (10.5 ft × 13.1ft)
Zona e skanimit të kamerës (W * L): 3200mm × 1000 mm (10.5 ft × 3.2ft)
Tabela e punës: Tabela e punës e transportuesit

Seritë e prerjes me lazer me kamera CCD

Ky prestar lazer është zhvilluar posaçërisht për prerjen e etiketave të endura, etiketat e qëndisjes dhe etiketat prej lëkure. Koka e lazerit është e pajisur me një aparat fotografik CCD për të realizuar njohjen automatike dhe prerjen e grafikëve.

Burimi me lazer: Lazer xhami CO2
Fuqia lazer: 65W, 80W, 110W, 130W, 150W
Zona e punës (W × L): 900 mm 500mm / 1600mm × 1000mm / 300mm × 200 mm
Tabela e punës: Tabela e punës e huallit / Tabela e punës e transportuesit

Send your message to us:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni