main_banner

Shërbimi - Shërbim profesional i klientit dhe mbështetje teknike

Lazeri i Artë Gjithmonë Ofroni shërbim të vlefshëm për klientët

Dëgjoni klientët / nevojat e klientëve për analizë / Zgjidh problemin e klientëve / Përmirësimi i aplikimit me lazer / Statusi i industrisë së rikujtuar

Në shërbim të klientëve

Përqendrohuni në tendencat e industrisë, duke insistuar në tregun e orientuar për të zhvilluar dhe hulumtuar makina të reja lazer.

Analizoni nevojat e klientit

Specialistët tanë kryejnë analiza të fizibilitetit dhe ju ndihmojnë të zgjidhni sistemet e duhura lazer për aplikimet tuaja individuale.

Prodhim preciz

Standarde të larta të prodhimit preciz, për t'u ofruar klientëve makineritë dhe zgjidhjet me cilësi të lartë lazer.

Dorëzimi i plotë i produktit

Përfundoni prodhimin, shpërndarjen, instalimin dhe trainimin e makinave lazer brenda kohës së përcaktuar në kontratë.

Përmirësoni cilësinë e produkteve

Përmblidhni përvojën e industrisë dhe përmirësoni performancën dhe funksionimin e makinave lazer.

Përmirësoni ndikimin e karakteristikave të produktit

Përqendrohuni në përmirësimin e detajeve të produktit, si dhe karakteristikat dhe avantazhet e makinave lazer në fushën e segmentimit, përtej pritshmërisë së klientit.

Konsulencë para shitjes

Bëni zgjedhjen e duhur për industrinë tuaj të aplikimit që të përshtatet me kërkesat tuaja. Specialistët tanë do të jenë të kënaqur t'ju këshillojnë për makinat me lazer të gjithanshëm të lazerit të artë.

Duke analizuar shqetësimet dhe kërkesat e klientit

Sigurimi i zgjidhjeve specifike me lazer

Rregullimi i demonstrimit në internet, demonstrimi në vend, testi i mostrës dhe vizita

Gama jonë e gjerë e makinave lazer ju ofrojnë kushte të favorshme në çdo kohë. Shpejt dhe thjesht bëni kalimin në teknologjitë lazer.

Me zhvillimin dhe azhurnimin e sistemeve lazer si dhe azhurnimin e softuerit, ne jemi vazhdimisht për të hapur aftësi dhe aplikacione të reja.

Instalimi, komisionimi dhe trainimi në vend

Për të arritur parametrat optimale të përpunimit të prodhimit dhe për të siguruar përdorim të sigurt dhe efikas të makinave tuaja lazer.

Ne bëjmë trajnim gjithëpërfshirës të sistemit, funksionimit dhe mirëmbajtjes në vend. Trajnimi përfshin:

Njohuri për mbrojtjen e lazerit

Parimi themelor i lazerëve

Konfigurimi i sistemit me lazer

Funksionimi i softverit

Funksionimi i sistemit dhe masat paraprake

Mirëmbajtja e përditshme e sistemit, rregullimi i lazerit dhe aftësitë e funksionimit të zëvendësimit të pjesëve rezervë

Mirëmbajtja dhe servisimi teknik

Me mirëmbajtjen dhe shërbimin tonë, ne ju ofrojmë mbështetje të shpejtë dhe të besueshme, mundësimin e makinerisë tuaj me precizion të lartë lazer të funksionojë pa probleme në prodhim.


Send your message to us:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni