main_banner

Tentang Kami

WUHAN GOLDEN LASER CO., LTD.

Specializing in the manufacturing of CO2 laser machines and fiber laser cutting machines.

Golden Laser is committed to providing digital, automatic and intelligent laser application solutions to help traditional industrial production systems upgrade and develop innovatively.

Merek

Merek produsén mesin laser terkenal di dunya.

Pangalaman

20 years continuously developing of experience in the laser industry.

Kustomisasi

Kamampuhan khusus canggih pikeun industri aplikasi khusus anjeun.

Saha Kami

WUHAN GOLDEN LASER CO., LTD. diadegkeun dina taun 2005 sareng didaptarkeun di Pasar Pertambangan Pasar Shenzhen Exchange Exchange taun 2011. Ieu mangrupikeun panyadia aplikasi téknologi laser laser sareng komitmen pikeun nyayogikeun mesin laser sareng solusi pikeun pangguna global.
Saatos langkung ti 10 taun pangwangunan sareng inovasi, GOLDEN LASER parantos janten produsén laser anu terkenal sareng dunya anu terkenal di dunya. Dina widang manufaktur alat laser digital high-end, GOLDEN LASER parantos ngadegkeun téknologi ngarah sareng kauntungan brand. Utamana dina bidang tékstil, pakean sareng industri aplikasi lawon fleksibel industri, GOLDEN LASER parantos janten merek anu unggul di China.

ékosistem aplikasi digital téknologi inovasi
mesin motong laser

Naon Anu Urang

GOLDEN LASER is specialized in the R&D, production and marketing of mesin motong laser CO2 . galvanometer laser machine sareng mesin motong laser serat. The product line covers more than 100 models such as flatbed CO2 laser cutting machine, vision laser cutting machine with camera, Galvo laser machine, label laser die cutting machine, fiber laser cutter for metal, and tube laser cutting machine.
Aplikasi kaasup percetakan digital, tékstil, pakean, sapatu kulit, kain industri, parabotan, iklan, percetakan sareng bungkus, perabot, hiasan, pamrosésan logam sareng seueur industri anu sanés. Sajumlah produk sareng téknologi parantos ngagaduhan patén nasional sareng hak cipta perangkat lunak, sareng gaduh persetujuan CE sareng FDA.

Lokakarya Smart Smart Pabrik

Salila dekade katukang, GOLDEN LASER ngaréspon positip kana pamenta pasar produksi produksi calakan. Ngahijikeun sumber daya internal industri, sareng ngagabungkeun téknologi inpormasi pikeun nyiptakeun solusi manajemén workshop cerdas. Dina waktuna ngahontal produksi calakan, ogé ngagampangkeun anjeun kamampuan ngambah data produksi real-time, pangaturan waktos-nyata, monitoring nyata-waktos, laun-laun ngirangan campur tangan manusa bari ningkatkeun kualitas produk sareng waktos pangiriman, nyangking manajemén genah.

pabrik cerdas pabrik pinter
TAHUN
PUTIH TAUN Taun 2000
+
60 R&D
OF EMPLOYEES
PERAKA SENTARE
FUNGTANG KAJANG
USD
SALES REVENUE IN 2019

Di pasar luar negeri, GOLDEN LASER parantos ngadegkeun jaringan jasa pamasaran anu langkung ti di 100 nagara sareng daérah di sakumna dunya.

Emas Laser parantos janten ékspor pangpanjangna produk laser di China.


Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami