main_banner

Sajarah

Kami mitra konsumén tina kontak heula kana jasa saatos jualan. Salaku konsultan teknis, urang bahas sarat sareng para nasabah sareng ngamekarkeun solusi anu ningkatkeun efisiensi sareng nilai tambah. Sapanjang sadayana - ISO 9001 ranté prosés anu disertipikasi - kami nawiskeun pakét solusi laser anu paling pikaresepeun.

Pangembangan Sejarah

2018          Kami teras-terasan di jalanna.

2017          Sistem manajemén bengkel cerdas MES suksés dikembangkeun, sareng dilarapkeun di pabrik-pabrik.

2016          nganggo sistem dual-head mandiri diluncurkeun, suksés dilarapkeun dina industri kulit sareng sapatu.

2014          di Amérika Serikat sareng Vietnam sacara resmi ngadegkeun.

2013          diadegkeun.

2012          Sistem pangenalan kaméra scanning laser scan system anu dikembangkeun pikeun industri olahraga dye-sublimasi suksés diawalan.

2011          Dina Méi 2011, GOLDEN LASER resmi didaptarkeun di Pasar Perusahaan Pertumbuhan Saham Bursa Shenzhen (kode saham: 300220)

2010          Melu bahan pananda bahan sareng médan motong, VTOP - Serat perusahaan cabang laser diadegkeun.

2009          laser laser RF CO2 dikembangkeun ku GOLDEN LASER diawalan.
Sistem ukiran laser Galvo otomatis pikeun bahan gulung diawalan.
GASEN LASER munggaran 3.2 méteran mesin pemotong laser CO2 lebar super2 dikirimkeun. Kamampuan kustomisasi GOLDEN LASER pikeun format anu ageung mesin motong laser CO2 anu terkenal di industri.

2008          Diprasuk dina industri lawon industri. Mimiti mimiti milu dina paméran industri saringan nampi balukar.

2007          Sasak laser munggaran di dunya dileupaskeun, ngahontal kombinasi sulaman komputer sareng motong laser.
Super format 3D ukiran laser dinamis super format anu diluncurkeun.

2006          Saatos 3 taun panalungtikan sareng pamekaran, sistem offline anu diterbitkeun, yén nyayogikeun mesin laser ngatur via transmisi data USB, transmisi data aksés internét, sareng jaringan multi mesin anu sayogi.

2005          Mesin mesin motong laser anu ageung sareng tabel conveyor parantos dilebetkeun kana produksi, anu hartosna kamungkinan produksi otomatis pemotong laser.

2003          garis produksi produksi laser GALVO diadegkeun; Daya listrik laser GOLDEN dileupaskeun.

2002          Mesin pemotong laser Garment Cina munggaran diawalan, umpan balik pasar anu hadé sareng luar negeri.


Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami