Séktor Non-metal

Industri sareng aplikasi has pikeun ukiran, motong atanapi nyirian nganggo mesin laser CO2 parantos digariskeun. Pilih tag anu anjeun peryogi ningali aplikasi:

Séktor Logam

Ieu mangrupikeun tinjauan ngeunaan aplikasi laser khas dina sababaraha industri dimana mesin motong laser serat anu digunakeun pikeun lambaran logam atanapi mérek motong. Pilih séktor anjeun:

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami