main_banner

Otomotif - Laser motong tina interior, korsi mobil dipanaskeun, insulasi termal

Pengangkutan modern nyaéta kombinasi kakuatan sareng kaéndahan. Aloi logam ngeureunkeun kendaraan nganggo tanaga kinétik anu kuat sareng fungsi pelindung; bagian non-logam ngabéréskeun panumpang sareng nyayogikeun kaéndahan. Téknologi sareng motong ukiran laser mantuan ngahontal "Kakuatan sareng Kaéndahan".

Industri otomotif mangrupikeun salah sahiji séktor ékonomi anu paling gedé di dunya, sapertos rupa-rupa perusahaan sareng organisasi kalebet dina rarancang, pamekaran, manufaktur, pamasaran, sareng ngajual produk anu terkait. Sareng ditetepkeun ka mobil, aya segmen anu akurat sapertos upholstri interior, korsi mobil, airbags, sistem pemanasan sareng sajabana ... Nalika téknologi laser parantos seueur dianggo di industri otomotif.

Séktor Aplikasi

Sektor aplikasi laser di industri otomotif sareng sistem laser CO₂ ti Goldenlaser

Minibags kaamanan laser

Motong lokét sareng mesin motong laser ngamungkinkeun R&D sareng épisién pisan. Naon waé parobahan dina desain tiasa dilaksanakeun dina mesin motong laser dina sababaraha menit. Di tungtung kantong cut laser konsisten dina ukuran, bentuk sareng pola. Pamotongan Laser lawon lawon ngagaduhan kaunggulan anu salian ti potongan gancang kaén anu dilebur di juru motong langsung, anu nyingkahan pasea. Pola gaya biasana dilakukeun ogé éfisién ogé.

Model No .: JMCCJG-250350LD

Sumber laser: laser CO2 RF nganggo kakuatan laser 150 watt, 300 watt, 600 watt, 800 watt

Motong multi-lapisan. Motong 10-20 lapisan lawon air dina hiji waktos

Ngolah format anu langkung ageung ku jalan bébas-gratis motong

Nyirian bagian-bagian cut béda - pilihan Modél Printer Inkjet sareng Modél Tanda Inkjet.

Motong laser sareng ukiran pikeun upholstri interior

Laser motong upholstor mangrupikeun prosés anu saé pisan. Bagianteuk laser nyaéta tepat, konsisten sareng akurat pisan dibandingkeun prosés motong anu sanés. Laser motong tekstil, kulit, leatherette, dirasa, suede komo bahan fungsional anu kompleks ngamungkinkeun pikeun mawa prosés anu cekap pikeun industri otomotif. Motong laser tiasa sadar motong otomatis sacara otomatis otomatis pikeun sakumna gulung tina bahan anu saé sareng hasilna anu bersih sareng bersih.

Korsi mobil motong sareng laser ukiran

Mobil tikét (karpét mobil) motong sareng ngukir laser

Mobil panonpoé anu motong laser

Laser motong korsi mobil thermoelectrically panas

Téknologi termal pikeun korsi mobil mangrupikeun aplikasi anu lumayan. Unggal inovasi téknologi teu ngan ukur ningkatkeun produk sorangan, tapi ogé ngaungetan waé pamaké. Tujuan optimal téknologi termal nyaéta nyiptakeun kanyamanan pangluhurna pikeun panumpang sareng ngadangukeun pangalaman nyetir. Proses tradisional pikeun nyusun korsi mobil anu dipanaskeun nyaéta tilem maot sareng dipotong teras teras nyambel kawat konduktip dina bantal. Kaayaan sapertos kitu nyababkeun kualitas motong anu séhat, daun tipis dimana waé sareng waktos-waktos. Nalika mesin motong laser, di sisi anu sanés, nyederhanakeun sadayana léngkah manufaktur, ningkatkeun efisiensi produksi, sareng ngahemat bahan produksi sareng waktos pikeun produsén. Éta pedah pisan manpaat para nasabah ku korsi mobil anu tiasa dipanaskeun.

Pentingna motong laser pikeun korsi mobil panas thermoelectrically

Posisi tepat

Nyimpen bahan produksi

Nyederhanakeun sadayana alur kerja

Memotong produk laser

Emas Laser nawiskeun Mesin Pamotong Laser pikeun ngahasilkeun rupa-rupa bagéan sareng komponén tina sagala jinis produk insulasi kalebet:

• Produk insulasi listrik nyalaan api

• Produk penebat termal (tékstil tahan suhu tinggi, tékstil pelindung panas, pamanas insulasi termal)

• Produk insulasi sora

Pentingna motong tina laser pikeun produk insulasi

Langkung kalenturan dina rarancang - kanggo motong bahan industri nganggo cut laser anu dikontrol, akurat

Waktu langkung gancang ka pasar

Biaya pangurangan dina nyimpen motong maot

Efisiensi biaya langkung saé dina alit

Laser motong keretas sanés atanapi disk kertas anu kasar

Ékstraksi lebu tina prosés sanding mangrupikeun salah sahiji bagian anu paling penting dina pasar otomotif, disc 5 '' atanapi 6 'anu mastikeun lebu lebu sareng ékstraksi lebu. Metode motong tradisional anu dipotong rotary maot. Alat-alat motong éta ratusan rébu pérak sareng ieu maot énggal-énggal saatos ngajantenkeun biaya produksi pisan tinggi. Kumaha ngawujudkeun biaya produksi anu langkung handap! Kami gancang sababaraha sirah laser GALVO mesin laser ngarobih sajarah motong paeh.

Pentingna motong tina laser pikeun produk insulasi

Sababaraha scanner galvanometer digawé dina waktos anu sareng

Nanganan motong sareng perforation kalayan kecepatan luhur sareng akurasi tinggi

Alat bantu Pilihan pikeun dahar otomatis sareng penggulung

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami