main_banner

Carpets - motong Laser, ukiran sareng nandaan tina mat

Laser Motong sareng Ukiran Karpét sareng Mats

Goldenlaser nyayogikeun anjeun kalayan pamotong sareng engraver laser khusus pikeun karpét, tikét sareng rugs.Tanks kanggo 2, motong, ngukir (nyirian) sareng ngarengsekeun karpét sareng tikar moal aya masalah; sabalikna, ngan ukur aya manpaat.

Motong karpét komérsial sareng industri mangrupikeun aplikasi laser CO2 anu sanés. Dina seueur kasus, karpét sintétis dipotong kalayan sakedik atanapi henteu aya charring, sareng panas anu dikaluarkeun ku laser anu dilakukeun pikeun ngégélkeun tepi pikeun nyegah karep. Seueur pamasangan karpét khusus dina pelatih motor, pesawat, sareng aplikasi alun-alun alit sanés mupihkeun kana katepatan sareng genah tina prékut karpét dina sistem pemotongan laser datar anu gedé . Nganggo file CAD tina rencana lantai, pamotong laser tiasa ngiringan garis témbok, alat-alat, sareng kabinét - bahkan damel cutout pikeun kiriman méja sareng rel na dipasangkeun rel.

Salian tiasa dianggo ogé pikeun motong laser, karpét sareng mat ogé tiasa dipasang sacara sampurna atanapi ditandaan nganggo laser. Ukiran laser nganggo cara ngalebetkeun atanapi nguap bahan targét sareng kontak enol, nyiptakeun tanda permanén pikeun hésé ngolah bahan, sapertos busa EVA sareng tikét yoga arét. Proses ngukir bakal pisan gancang sareng akurat, kalayan henteu peryogi pikeun pagawean tambahan. Balok laser méré kamungkinan pikeun ngahasilkeun épék tilu diménsi dina karpét sareng mat, sareng épék unik bakal lepas kana waktosna sareng gaduh dampak anu langkung luhur sareng kaanggotaan.

Aplikasi hasal pamrosésan laser dina industri karpét

Anjeun tiasa nganggo mesin laser Goldenlaser CO2 pikeun ngaropea mat panto konvensional, karpét, tikét mobil, jsb. Nyiptakeun desain anu hébat atanapi pribados pikeun nyieun produk anu unik.

Karpet inlaying

Kotak karpét sareng mat mobil

Karpét pesawat karét

Karét sareng mobil mat ukiran

Yoga nyirian mat

Yacht mat, EVA nyirian laut

Produk Rekomendasi

Kami ngarékoméndasikeun sistem laser di handap ieu pikeun pagawean karpét sareng mat

Pikeun sababaraha jinis karpét sareng mat mobil

Kanggo penerbangan karpét-épék gedé

Ngukir sareng nyirian kanggo karpét, tikét panto sareng tikét mobil

Ukiran, nyirian sareng motong karpét, tikét mobil, mat yoga

Format ageung ngukir pikeun mat yacht, témbok ka karpét témbok

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami