main_banner

Cara motong laser ngalelep ku bahan pél dicitak sareng tékstil

Téhnologi percetakan ayeuna seueur dianggo dina sababaraha industri sapertos baju olahraga, baju renang, pakaian, spanduk, umbul, sareng signage lemes. Proses percetakan tékstil produksi dinten ayeuna langkung seueur pikeun solusi motong anu langkung gancang. Naon solusi pangsaéna pikeun motong lawon sareng tékstil anu dicitak? Motong sacara tradisional atanapi motong mékanis gaduh seueur watesan. Motong laser janten jalan anu paling populér pikeun motong kontur tina bahan sublimasi anu dicitak.

Visi Panglerungan Laser Panglihatan

Solusi ieu otomatis prosés motong tina ngalelep ngalelepkeun bentuk cetak tina lawon atanapi tékstil gancang sareng akurat, sacara otomatis ngimbangan panyawat atanapi manjang anu aya dina tékstil teu stabil atanapi manteng.

Kaméra scan lawon, ngadeteksi sareng ngenal kontur anu dicitak, atanapi angkat tanda pendaptaran anu dicitak teras mesin laser motong desain anu dipilih. Sakabéh prosés sacara otomatis otomatis.

visionlaser

SISTEM PANJANGGANAN VISI BASA DENGAN DESA Gawéna

scan dina laleur

Scan laleur

Sistem visi ieu ngagaduhan kamampuan pikeun nyeken lawon anu dicitak dina ranjang anu saring sareng sacara otomatis nyiptakeun vektor cut. Henteu kedah nyiptakeun desain anu dipotong, hungkul ngirimkeun desain ukuran dina sagala urutan sareng ngahasilkeun spanduk anu sampurna, umbul-umbul atanapi komponén pakéan anu nganggo ujung anu disegel.

tanda pendaptaran scan

Tanda pendaptaran tanda

Sistem pangenal kaméra dianggo pikeun nuduhkeun tanda-tanda pendaptaran anu dicitak dina bahan anjeun. Tanda ieu tiasa dibaca sacara akurat ku sistem laser urang sareng posisi, skala sareng deformasi bahan anu dicitak bakal katembong ku analisis intel tina tanda-tanda pendaptaran.

Aplikasi Laser Cutting Sublimation Témplat Témplat sareng Kain

pakean laser motong sublimasi

Olahraga sareng baju dicétak, sapatu suku, tékstil bumi

Visi Pamotongan Laser Sistim idéal pikeun motong baju olahraga hususna kusabab kamampuan pikeun motong bahan anu lega sareng gampang disimpang - persis jinis pakean olahraga (sapertos busana baskét, kits / jersey, baju renang, legging, ngagem aktip dll)

hurup laser

Logo leutik, hurup, nomer sareng barang anu dicitak tepat

Pamotong laser nganggo tanda pendaptaran, sareng parangkat lunak GoldenCAM di jero pamotong laser gaduh fungsi santunan distorsi, anu sacara otomatis tiasa ngémutan anu digariskeun dina bahan sublimasi ngalelep.

lawon gulung dicitak

Spanduk, umbul, grafis gedé sareng signage lemes

Solusi motong laser ieu dirancang khusus pikeun industri cetak digital. Éta nyayogikeun kamampuan unparalleled pikeun ngaropéa lebar format sacara digital dicitak atanapi grafis tékstil sublimated sareng signage lemes sareng lebar sareng potongan panjang anu ngaropéa.

Rekomendasi Produk

KOMPUTEN PENTAS PELIK DESEN UNTUK DYE SUBLIMATION DIKETAKKAN FABRIK DAN TEKNIK TUTUP

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami