main_banner

Pantun & pakean - Mesin kanggo motong laser, ukiran, perforating

Dipirig ku ningkatkeun popularitas tékstil, industri busana sareng pakéan parantos mekar sacara signifikan. Tekstil anu langkung cocog pikeun prosés industri sapertos motong sareng ukiran. Sintétik ogé bahan alami anu ayeuna sering dipotong sareng terukir ku sistem laser. Tina lawon rajutan, karya bolong, lawon elastis, ngaput lawon ka nonwovens sareng felts, ampir sadaya jinis lawon tiasa diolah laser.

Naon gunana ngolah baju ku laser?

Bersih sareng motong anu sampurna

Rasuk laser ngalémbérkeun lawon sareng tékstil nalika motong sareng ngahasilkeun bersih, sampurna nutup.

Balukar Haptic berkat ukiran laser

Ukiran laser nyiptakeun épéktil anu jelas. Ku cara kieu, produk ahir tiasa dibéréskeun anu pas.

Perforasi gancang sanajan pikeun lawon manteng

Proses nyiptakeun pola liang tina lawon sareng tékstil kalayan akurasi anu gancang sareng gancang gancang.

Alat motong laser anu benerna akurasi sareng akurasi

Fleksibel - sanggup motong bentuk luar biasa

Lawon lapisan tunggal tiasa dipotong gancang - Langkung produktip nganggo laser tibatan péso

Proses non-kontak - Peryogikeun henteu diperyogikeun

Henteu tiasa nganggo alat - Henteu kaleungitan kualitas; euweuh biaya kanggo alat anyar

Produksi basajan liwat program desain PC

What are the additional benefits of Goldenlaser CO₂ laser machines for the processing of clothing industry?

Pilihan anu unik pikeun daérah kerja anu béda-béda - ukuran ranjang tiasa ngaropéa sakumaha paménta

Gulung feeder sareng pikeun ngolah otomatis otomatis otomatis tina gulung

Pamakean bahan anu dioptimalkeun berkat nyarang function

Méja digawé  sayogi pikeun bahan anu béda

Motong laser, ukiran sareng perforating dina operasi tunggal

Format ageung pikeun ngagulung ukiran sakumna daérah kerja

Aplikasi aplikasi jahit ku  printer inkjet module

Sistem pendaptaran kaméra  pikeun motong laser tina bahan atanapi labél anu dicétak

mode

Naon mesin laser CO₂ anu dianggo pikeun industri pakéan?

Laser cocog pikeun garis produksi leutik ogé pabrik industri pikeun pakean. Rarancang teu biasa sareng pola kompleks tiasa diterapkeun sacara sampurna sareng laser.

Aplikasi ilaharna nyaéta modél anu gancang . haute couture . cocog kanggo baju sareng kaos . dicitak . olahraga . sapatu kulit sareng olahraga . kutang kasalametan (rompi peluru kanggo militér) . labél, patch bordir . tackle twill, logo, huruf, sareng nomer.

Di Goldenlaser, kami komitmen pikeun ngabantosan anjeun nangtung gampang pisan sareng langkung saé, ku sistem laser anu rupa .

Kami nyarankeun yén mesin laser ieu pikeun industri pakean:

Maké kauntungan tina mesin laser Golden2 CO2 pikeun tékstil sareng kulit, pikeun janten pamimpin di pasar anjeun.

Potong pola tina lawon dina gulungan - kanggo kaemasan tina file anu nyarang.

Sistem ieu ngagabungkeun galvanometer sareng gantri XY, ngabagi salah sahiji tabung laser.

Flying ukiran téknologi, hiji waktos ukiran waktos tiasa ngahontal 1,8m tanpa splicing.

Motong sareng perforation bahan reflektif gulung pikeun ngagancangkeun kalayan gancang.

Ieu mangrupikeun cara anu paling gampang sareng panggancangna pikeun ngalelep peuping sublimation.

Kantong twill, logo, hurup, sareng angka anu motong dina precision tinggi.

Pangakuan otomatis sareng motong tina labél anyaman atanapi bordir.

Otomatis sareng terus-terusan motong bahan dina gulungan (lebar dina 200mm)

Ningali langkung seueur mesin motong sareng mesin ukiran laser CO2

Desain Goldenlaser sareng ngahasilkeun rupa-rupa mesin laser CO2 anu cocog pikeun aplikasi anjeun.

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami