main_banner

Saringan - motong laser tina lawon saringan, bahan saringan, poliéster, PP, PTFE

Nalika datang ka pamisahan padat-cair, lawon saring penting pisan pikeun operasi dewatering. Ngagunakeun laser pikeun motong lawon saringan tiasa ngahémat waktos anu berharga sareng kapasitas produksi dobel, hartosna waktos balik deui langkung pondok pikeun konsumén anjeun nalika ngajaga standar kualitas luhur. mesin motong laser tiasa leres-leres nyiptakeun fit anu cocog pikeun piring saringan.

Pilihan média panyaring anu leres mutuskeun kualitas sareng ékonomi tina prosés panyaring sadayana, kalebet filtrasi cair, saringan padet, sareng saringan hawa (Pertambangan sareng Mineral, Bahan Kimia, Ruang Air sareng Perawatan Cai, Tatanén, Pangan sareng Ngolah Minuman, jsb). Téknologi motong laser parantos dianggap salaku téknologi pangsaéna pikeun hasil anu optimal sareng disebat "pemotongan" tina canggih, anu ngan ukur mangrupikeun hal anu anjeun kedah lakukeun nyaéta unggah file CAD kana panel kontrol mesin motong laser .

Naon mangpaat tina motong bahan filter sareng laser?

KEY IMPORTANCE OF LASER CUTTING FOR FILTER CLOTH

Tepi motong anu beresih sareng sampurna - henteu kedah digarap deui

Teu aya anu ngagem alat - kualitas motong anu séhat konsisten

Tepi kedap otomatis pikeun nyegah panyapisan lawon

Teu perlu ditumbuk mati atanapi alat ganti

Katepatan luhur anu leres, bahkan kanggo detail anu leutik

Hébat motong bébas lebu

Bahan anu sering dianggo pikeun motong saring laser:

Polyester (PES), polypropylene (PP), polyurethane (PUR and PU), poliétilén (PE), polyamide (PA), PTFE, kain anyaman sareng nonwoven, serat gelas, kertas, nilon, katun, nyaring bulu, busa, sareng sanésna lawon industri.

What are the additional benefits of goldenlaser CO2 laser cutter for cutting technical textiles?

NAMBAHKAN KERJA PRODUKSIK DENGAN PILIHAN KOMUNITAS:

Gear & rak didorong

Kacepetan dugi ka 1200mm / s, akselerasi 10000mm / s 2, sareng tiasa ngajaga stabilitas jangka panjang

Sistem nyirian

kalawan pilihan Modél Percetakan Inkjet sareng Modél Tanda Ink. Misalna pikeun ngaput-anting atanapi kanggo nyukcruk léngkah-léngkah pikeun prosés produksi

Ukuran tabel anu ageung

Pilihan unik tina ukuran méja anu béda - sareng pilihan anu cocog pikeun sadayana ukuran saringan standar

Sistem panyiar

Pinuh otomatis ngolah laser langsung tina gulung

Parangkat lunak nyarang

Ngaleutikan konsumsi bahan anjeun sareng modul nyarang

Otomotik feeder

Kalayan koreksi tegangan - tahan rél tékstil sareng teras ngirimkeun tékstil kana mesin.

Sistem kontrol

Kalayan hak-hak intelektual bebas, sistem kontrol anu diciptakeun khusus pikeun lawon industri

Sistem posisi beureum titik

Parios naha bahan gulung

Sistem pelumasan otomatis

Lubricate lagu sareng rak pikeun nyegah karat

Kami geus ngembangkeun mesin motong laser CO2 khusus pikeun saringan saringan

GOLDENLASER NAWANG CUTTER CO2 LASER FOR FABRIC INDUSTRIAL

Kacepetan gancang, precision tinggi, otomatis pisan

Gear & rak didorong

Struktur katutup anu lengkep

Daérah damel anu ageung

Kakuatan logam RF CO-kakuatan tinggi tina 300 watt, 600 watt nepi ka 800 watt

Kami bakal bungah mamatahan anjeun kana laser pamotongan solusi tina lawon saringan, dina mesin laser kami sareng pilihan khusus pikeun mesin média saringan.

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami