main_banner

Bahan insulasi - Laser motong tina serat fiberglass sareng mat

Salaku panaratas dina solusi aplikasi laser CO2, Golden Laser terus ngalaksanakeun jalan dina nyayogikeun sistem pamotongan laser industri anu . Urang nganggo téknologi panganyarna sareng komponén kualitas luhur anu patuh kana standar kualitas anu ketat.

Pamotongan laser nyaéta ngagentos péso tradisional sacara bertahap. Teu siga sabagian lawon tékstil umum, bahan insulasi butuh kagunaan optimal sareng daya tahan. Pikeun minuhan efisiensi termal luar biasa, kakuatan tinggi, beurat rendah sareng pengecutan rendah dina suhu anu kaleuleuwihi, komposisi bahan insulasi termal rumit pisan, atanapi langkung khusus pikeun ngajelaskeun - sesah kedah dipotong. Tim penelitian sareng téknologi kami ngembangkeun mesin motong laser khusus sareng kakuatan anu cekap pikeun fitur sapertos kitu.

Pentingna motong tina laser pikeun bahan insulasi:

Pamotongan laser nyaéta cara anu éfisién pisan, tepat, sareng épéktip pikeun motong bahan insulasi sareng tékstil téknis

Tepi anu lemes lemes - balok laser négél tepi - henteu aya karépokan

Henteu aya distorsi lawon kusabab ngolah kontak laser

Tepat motong laser anu wincikan anu rumit

Teu aya anu ngagem alat - kualitas motong anu séhat konsisten

Ngahemat waktos sareng biaya - tanpa nyiapkeun alat atanapi alat robih

Perlindungan lingkungan - henteu aya debu nalika motong

Aplikasi Khusus Bahan Penebat:

Mesin reciprocating

Gas sareng turbin uap

Sistem pembakaran

Kompartemen mesin

Penebat pipa

Penebat industri

Penebat laut

Penebat otomotif

Penebat Aeroangkasa

Penebat akustik

Aplikasi Khusus Bahan Penebat:

Pabrik

Wol Mineral

Selulosa

Serat Alami

Polystyrene

Polyisocyanurate

Polyurethane

Vermiculite sareng Perlite

Urea-formaldehida Foam

Semun Foam

Busa polenik

Pasipatan Penebat

Sampel bahan insulasi laser motong:

bahan insulasi
bahan insulasi
bahan insulasi
bahan insulasi
bahan insulasi

Rekomendasi Produksi

Kami ngembangkeun mesin motong laser CO2 khusus pikeun motong bahan insulasi

Gear & rak didorong

Gancangna, gancang-gancang

Rupa ukuran ukuran méja - cocog pikeun sadaya format standar

Laser kakuatan tinggi CO2 RF laser ti 300 watt, 600 watt ka 800 watt

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami