main_banner

Labél ngarobah - Laser maot sareng motong mérek

LASER SYSTEMS FOR DIE CUTTING AND FINISHING OF LABELS

Motong laser parantos ngarobih label konversi kana prosés anu dinamis sareng gampang fléksibel.

Téknologi laser ngamungkinkeun motong tina sababaraha bentuk dina laleur na.

Revolusi percetakan digital parobihan parobihan dina parobihan labél sacara signifikan.

Kalayan kalenturan desain dicitak, kabutuhan gancang janten bentuk potongan kanggo cocog janten langkung penting. Sacara tradisional, pamotonganna parantos dilakukeun ku mékanis paéh mékanis sareng tukang jepit, dimana pangguna dikonci kana hiji desain pikeun peralihan produksi. Biaya sareng logistik kompleks nyimpen sababaraha anu maot ngajantenkeun teu tiasa gaduh seueur bentuk cut anu sayogi.

Salajengna, downtime pakait sareng perobalan tooling ngirangan metrik produktivitas, anu sering faktor panginten dina biaya operasi umum. Motong laser nganggo sirah scan-speed tinggi parantos ngarobih ieu janten prosés anu dinamis sareng gampang fléksibel, dimana parobahan desain anu tiasa dipotong tiasa dilakukeun dina laleur liwat perangkat lunak tanpa eureun garis produksi. Révolusi percetakan digital mangrupikeun kabutuhan pikeun ngolah laser sabab éta mangrupikeun téknologi idéal pikeun ngahasilkeun jangka pondok, padamelan khusus.

Kaunggulan tina ngarobah dumasar-laser seueur.

Salian fleksibilitas digital desain anyar anu tiasa dirobih dina laleur, manpaat sanésna sapertos perbaikan ngahasilkeun anu diturunkeun tina metode anu teu hubungan henteu kedah ditingali, khususna salaku labél beuki ipis sareng kamampuan anu dipilih pikeun "cium-cut "kana jero dikontrol. Ogé, pamrosésan laser dumasar teu ngagaduhan bahan jual (nyaéta, alat mékanis anu teu usik) sareng nawiskeun hasil anu tiasa diulang (laser henteu kusam). Kanggo alesan ieu, kauntungan kaunggulan anu ditawarkeun ku basis laser, digital, téknologi non-kontak anu rumit.

Sistem modular nyata sareng pilihan konvérsi langkung seueur

IT AYA PANJUNGE UNTUK NGENTUKKEUN PERNIAGAAN NEGARA LABEL!

Lamination / UV Varnishing / Cold Foil / Laser Cut / Perforating / Etching / Scoring / Hot Hot / Flat Bed Die Cutting / Semi Rotary Die Cutting / Runtah Rewind / Slitting ...

What are the benefits of Goldenlaser’s laser die cutting machine for labels finishing?

DIGITAL LASER CUTTING SOLUTIONS FOR LABELS

Produksi permintaan-efisien nanggapi pesenan nasabah

Ngaleungitkeun biaya mékanis sareng biaya gudang

Scanner kode QR, nyokong padamelan ganti dina laleur

Alur kerja digital nyederhanakeun operasi

Desain modular nyumponan kabutuhan individu pikeun konsumén

Investasi hiji waktos sareng biaya pangropéa pisan low

Widang Aplikasi

Sistem ngarobah laser Goldenlaser parantos nyayogikeun para klien ka urang dina pasar énggal sareng anu aya, sapertos:

Labél

Bungkusan

Filem réflektip Retro

Lekat

Bahan Abrasive

Kaset Industri

Otomotif

Gaskét

Rekomendasi Produk

Goldenlaser ngembangkeun sistem laser laser label khusus pikeun sektor panyiri sareng kemasan. Pilih produk anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun, sareng hubungi kami pikeun naséhat.

LC350 Digital finish kalayan sirah laser tunggal atanapi duaan

Mesin motong laser gaduh kalenturan pikeun disaluyukeun sareng pilihan ngarobah anu beda pikeun ningkatkeun produk anjeun sareng masihan efisiensi ka garis produksi anjeun.

Konfigurasi standar

  • • Pitunjuk BST BST
  • • Kepala Scan Sumber tunggal
  • • Lengser Runtah
  • • Soleh

Konfigurasi pilihan

  • • Kepala Scan Sumber Dobel
  • • Cara maca Bar Bar
Modél No. LC350
Kakuatan laser 150W, 300W, 600W
Lebar motong maksimal 340mm
Lebar wéb maksimal 350mm
Diaméter wéb maksimal 750mm
Gancang wéb ≥80m / mnt

Model kompak LC230 Laser Die Cutter kalayan pilihan lamination, varnishing UV sareng irisan. Pasangan anu tiasa dipercaya pikeun mantuan anjeun ngamimitian bisnis anyar.

Modél No. laser22222
Kakuatan laser 100W, 150W, 300W
Lebar motong maksimal 220mm
Lebar wéb maksimal 230mm
Diaméter wéb maksimal 400mm
Gancang wéb ≥40m / mnt

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami