main_banner

Laser cutting engraving of natural leather and synthetic leather

Goldenlaser ngamekarkeun rupa-rupa mesin laser CO2 khusus pikeun ngolah kulit. Kalayan mesin laser CO2 , kulit tiasa dipotong, ngukir, ditandaan sareng perforated akurat pisan sareng gancang dina hiji undak kerja, anu gampang tiasa nyayogikeun kualitas luhur pikeun kulit.

Ngolah laser kulit seueur dianggo dina sababaraha widang: ti sapatu, fashion, hiasan, ka industri perabot sareng otomotif. Motong bentuk anu rumit, ngaluarkeun ratusan liang-mikro atanapi etching pola anu paling rumit dimungkinkeun kalayan mesin laser CO2 Goldenlaser.

Mesin motong sareng mesin ukiran laser CO2 tiasa dianggo dina jinis kulit. Aya daptar kulit umum anu bakal dianggo kalayan téknologi laser:

Jenis kulit cocog kanggo ngukir sareng motong

Kulit alami

Kulit sintétik / Kulit jieunan / Rexine

PU kulit

Kulit Suede

Kulit nép

Mikrofiber

Aplikasi ilaharna pikeun ngolah kulit nganggo mesin laser CO2 kami

Sapatu

Pakéan

Parabotan

Dalaman otomotif

Asesoris

Kantong

Belts

Ngejar

Dompet

Karajinan

Naon gunana pamrosésan laser kulit?

Proses laser anu sayogi dina kulit

Laser Motong

Ukiran Laser (Nyirian)

Laser Mikro-Perforasi

Kalayan téknologi laser, motong, nyirian, ngukir sareng perforating tiasa dilakukeun dina cara anu gancang sareng gancang ulang, ngahémat waktos sareng ngirangan biaya. Hasilna, solusi laser ngagaduhan produktivitas anu luhur sareng kalenturan.

Kauntungan utama ngagunakeun laser dina sektor kulit nyaéta:

Pemprosesan laser nyaéta bébas hubungan sareng ngahasilkeun hasil konsisten tanpa ngagem sareng luh. Sareng aya deformasi bahan.

Rasuk laser ngalelehkeun bahan sareng ngahasilkeun sampurna sampurna sareng nutup disegel dina kulit.

Tepi sareng motong laser henteu akurat sareng henteu peryogi pikeun tambahan tambahan.

Pikeun geometri anu kompleks, motong laser langkung gancang sareng langkung pas tibatan motong péso.

Éta nandaan yén laser anu terukir dina kulit ngagaduhan sababaraha kualitas hébat: aranjeunna permanén, seukeut sareng akurat pisan. Éta ogé kebal pikeun ngagem, ngagorok atanapi luntur kusabab pencahayaan cahaya atanapi mékanis.

Kami parantos ngembangkeun mesin laser khusus pikeun sektor kulit. Pilih produk anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun, sareng hubungi kami pikeun naséhat.

Bebas Mesin Mesin Pemotong Laser Bebas Dua pikeun Kulit

Dua huluna laser anu tiasa dianggo sacara mandiri tiasa motong grafis béda sakaligus.

Kecerdasan nyumput & Sistem motong laser nganggo scanner sareng projector

Nyeken, nyumput otomatis / manual, diteruskeun ku motong sareng ngumpulkeun sakaligus, dina cutter.

CO2 Mesin Ukiran Laser Galvo pikeun Kulit

Ngolah kulit dina lambaran
3D dinamis sistem fokus dina
tabel damel shuttle

Gantry & Galvo Gabungna Laser Terpadu sareng Mesin Nyirian

Ngolah kulit dina roll
Sistem Conveyor
Multi-fungsi

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami