main_banner

Olahraga - Mesin laser pikeun motong, perforation sareng etching

Konsumén ngudag baju pribadi mangrupikeun arus anu ayeuna, anu meryogikeun perusahaan parantos nyusun pesenan leutik kalayan desain pribadi. Nganggo mesin motong laser pikeun motong fabrik tekstil ngahemat waktos anjeun sareng nyumponan kabutuhan produk khusus.
Nalika olahraga sareng kabugaran janten tren busana, pilihan olahraga sareng nganggo aktip janten langkung profésional sareng serbaguna, éta henteu ngan ukur dianggo ku pamaén, sareng saha waé anu resep olahraga ngudag mode sorangan. Henteu aya masalah pikeun merek sapatu olahraga anu kasohor atanapi merek merek anu tiasa ngagem salaku nilai aktip anu luhur, kumaha sadar desain fashion mangrupikeun konci pikeun kasuksésan bisnisna, nalika motong laser sareng perforation janten bagian anu paling penting pikeun produksi sareng bisnis na.

Golden Laser, salaku panyadia solusi aplikasi laser profésional, parantos ngembang sareng ngabagéakeun dina sistem visi laser scan-kacepetan tinggi, sistem laser perforation laju, sistem pemotongan kaméra laser precision tinggi, sareng sistem operasi terpadu pikeun percetakan digital sareng industri baju sukan. Kami geus komitmen pikeun ngabantosan para nasabah ngadamel nilai anu langkung ageung.

Solusi laser pikeun Produksi Pakaian Olahraga sareng Aktif Aktif:

NEGERI TEKNOLOGI ART LASER UNTUK OPTIMIZE PRODUKI SIEUN

1. Visi laser motong dye sublimasi dicitak ku baju

Cocog kanggo kontur motong olahraga olahraga sublimated - persis jinis pakean atlit sareng ngagem aktip (sapertos busana sapédah, jersey tim, baju renang, legging, jsb)

2. Perforation laser, etching sareng motong baju olahraga, jaket

Perforation laser High-speed, ukiran, sareng motong di lokasi khusus dina olahraga, baju gym, sareng jaket.

3. Laser motong tina tackle twill, logo, hurup, sareng nomer

Kalayan pendaptaran tanda pendaptaran sareng ngimbangan calakan distortions anu disayogikeun ku parangkat lunak, sistem laser tiasa ngalakukeun motong tina sagala rupa produk transfer termal leutik.

4. laser mesin motong tilas kanggo panas diterapkeun reflektif

Bahan reflektif mangrupikeun jenis hiasan busana pikeun tenaga darurat, jogger sareng kaamanan biker. Éta mangrupikeun waterproof sareng high reflective. Éta cocog pisan pikeun kasét visibilitas tinggi.

Sacara bener motong rupa-rupa desain logo alit, dina jarak 2mm

Motong, nyium sesebutan, perforasi dina hiji mesin

Produk Rekomendasi

GOLDENLASER NAWANG CO2 LASER MACHINES ESPECIALLY CONFIGURED FOR PRINTED TEXTILES AND SPORTSWEAR

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami