main_banner

Tekstil - nglereni laser ngukir sareng perforating lawon

CO2 laser machines are ideal for processing textiles. Both natural and synthetic fabrics can be cut and engraved with lasers. Polyester, nylon, cotton, felt, woven, non-woven and glass fiber fabrics, as well as heat resistant and other technical textiles have been used for laser cutting.

Grafik rinci sareng desain rumit ayeuna tiasa nganggo ukiran laser sareng motong anu disebutkeun henteu mungkin nganggo metode tradisional.

Proses laser termal ngajamin ujug-ujug motong sacara otomatis disegel nalika motong tékstil, ku kituna mastikeun teu aya sisi kasar atanapi fraying salami prosés na. Ngolah laser non-kontak, motong deformasi gratis sareng precision anu luhur ogé disorotkeun kaunggulan pikeun ngagunakeun téknologi laser dina pamrosésan tékstil.

Mesin motong laser CO2 tiasa dianggo dina jinis tékstil. Aya daptar lawon sareng tékstil umum anu tiasa dianggo kalayan téknologi motong laser:

Naon jenis tékstil anu cocog pikeun pamrosésan laser?

Poliéster

Nilon

Serat Kaca

Ranginang sareng Non-anyaman

Katun

Karasa

Fleece

Denim

Sutra

Linen

Naon mangpaat tina motong laser sareng ukiran tékstil?

Pemprosesan laser sayogi dina tékstil sareng lawon

Laser Motong

Ukiran Laser (Nyirian)

Laser Mikro-Perforasi

Kalayan téknologi laser, motong, nyirian sareng ngukir tiasa dilakukeun dina cara anu gancang sareng gancang ulang, ngahémat waktos sareng ngirangan biaya. Hasilna, solusi laser ngagaduhan produktivitas anu langkung luhur sareng kalenturan.

Kauntungan utama ngagunakeun laser dina séktor tékstil nyaéta:

Bersih sareng motong anu sampurna

Bersih sareng motong anu sampurna

 

Kemasan Tekstil ku ukiran laser

Kemasan Tekstil ku ukiran laser

 

Kamampuhan laser motong liang leutik

Kamampuhan laser motong liang leutik

 

Tepi otomatis otomatis disegel tina motong

- Henteu kedah fraying, atanapi post-processing bakal diperyogikeun

Ngolah Non-kontak

- Tekstil diolah tanpa distorsi

Proses-presisi High rinci pisan

- Kamungkinan pikeun ngalaksanakeun gambar kompléks

Teu aya anu ngagem alat - kualitas motong anu konsistén luhur

- Rasuk laser teu kapangaruhan ku maké tina ngolah bahan

Sorotan mesin laser CO2 Emas laser pikeun tékstil sareng ngolah bahan:

Gerok sareng drive

Gancangna sareng akselerasi, sareng tiasa ngajaga stabilitas jangka panjang

Leresna

Ukuranana dugi ka 0,1mm. Sampurna nanganan sudut, liang, sareng grafis kompleks

Sistem panyiar 

Pikeun ngolah laser otomatis otomatis langsung tina gulung

Otomatis gulung feeder

Kalayan tegangan koreksi fungsi, mastikeun dahar terus sareng akurat

Otomatis nyarang

Maksimalkeun pamakean bahan berkat software nyarang

Fungsi nyirian

Modél printer Inkjet sareng modul pananda Ink sayogi.

Pilihan langkung seueur kakuatan

Rupa-rupa kakuatan laser CO2 tina 65 watt ka 800 watt sayogi

Ukuran ukuran méja

Format méja damel tiasa disaluyukeun, sanajan ukuran méja panjang sareng panjang

Huluna laser

Dulang laser ganda atanapi sababaraha sirah laser sayogi pikeun pamutahiran produktivitas

Sistem pangenal kaméra

Pikeun motong laser tina bahan anu dicitak atanapi labél sulaman

Sistim asihan otomatis

Otomatis solusi laser manufaktur calakan pikeun Industri 4.0

Typical applications for processing textiles with CO2 laser machines from Goldenlaser

Saringan- lawon saringan, mat saring, bahan saringan - laser motong PP, PA, poliéster, lawon nilon sareng média fiberglass

Bahan insulasi- fabrik pelindung panas, lawon insulasi termal, tenun panas nyusut panyalindungan baju lengan laser motong

Déduksi Udara - saluran hawa lawon (kaos kaki udara, soxduct) motong sareng perforation laser

Otomotif & Aviation
1) Airbags - airbag udara mesin laser
2) Tutupan téndél - panutup korsi laser motong, tikét mobil sareng sunsades
3) Korsi mobil thermoelectrically - laser pemotong korsi mobil pemotong
4) Mesin karpét laser karpét

Barang di luar & Olahraga  - Kémah, pelayaran, parutut buaian tihang laser pamotongan; Ukiran laser mat laser (nyirian)

Aktifkeun & Pakaian Olahraga- Kontén motong tina sublimation prints; Perforation laser lawon lawon; Hurup motong lengkep, nomerna dina saragam…

Upholstery - langsir, sofas, bahan bantal, bantal, lanté sareng panutup témbok, fabrik laser panenisan sareng ukiran

Industri Pakéan
- Digawe pikeun ngukur, siap-ngagem, haute couture - fabrik laser cut, ukiran sareng perforating
- Applique, badge sulam, patch, labél, labél anyaman laser labél

Percetakan tékstil - laser motong poliéster dicétak spanduk spanduk, umbul, signage lemes

Kami parantos ngembangkeun mesin laser khusus pikeun sektor tékstil. Pilih produk anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun, sareng hubungi kami pikeun naséhat.

Mesin Mesin Motong Laser

Pamotong laser CO2 pikeun bahan industri anu pormat ageung.

Wilayah kerja (Lebar): 1600mm ~ 3200mm (63 "~ 126")
Work area (Length): 1300mm ~ 13000mm (51” ~ 511.8”)

Gantry & Galvo Gabungna Laser Terpadu sareng Mesin Nyirian

Motong, ngukir, perforating sareng cium-cupu kalayan gancang dina hiji mesin pikeun pormat dugi ka 1.7m × 2m (66.9 "× 78.7")

Visi Nyeker Mesin Mesin Motong laser pikeun Kubu Sublimation

Solusi motong otomatis sareng digital pikeun pewarna-sublimasi dicitak lawon sareng tékstil tina gulung bentuk dicét.

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami