main_banner

Taros Kami

WUHAN GOLDEN LASER CO., LTD.

Alamat

Taman Industri Emas Laser, Jalan Tianxing, Jalan Hengdian, Chuanlong Avenue, Kacamatan Huangpi, Wuhan, Hubei, Cina

E-mail

info@goldenlaser.com

(Consult & Sales)

Telepon

+ 86-158 7171 4482

(WhatsApp & WeChat)

 

Palayanan palanggan

Tel: 0086-27-82944108

Email: goldenlaser@vip.163.com

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami