Model No.: JMCZJJG(3D)170200LD

Gantry & Galvo Gabungna Laser Terpadu sareng Mesin Nyirian

Sistem kombo ieu ngagabungkeun galvanometer sareng gawai XY, ngabagi hiji tabung laser; galvanometer nawarkeun ukiran laju anu gancang, nyirian, perforating sareng motong bahan ipis, sedengkeun XY Gantry ngamungkinkeun ngolah stok langkung kandel. Éta tiasa ngalengkepan sadaya mesin sareng hiji mesin, henteu kedah mindahkeun bahan-bahan tina hiji mesin ka anu sanés, henteu kedah nyaluyukeun lokasi bahan, henteu kedah nyiapkeun ruang ageung pikeun mesin anu kapisah.

Diprosesan laser laser CO2

Ukiran

Motong

Nyirian

Perforation

Cium Leutik

Spésifikasi teknis tina mesin laser CO2

Sumber laser Tube laser logam CO2 RF
Kakuatan laser 150W / 300W / 500W / 600W
Sistem galvo Sistem dinamis 3D, scanner Galvanometer, parangkat scanning 450mm × 450mm
Wewengkon damel (W × L) 1700mm × 2000mm (66.9 "× 78.7")
Méja damel Zn-Fe alloy sayangna pangiriman vakum
Sistem mékanis Motor Servo, Gear & Rak didorong
Sasayogian tanaga AC220V ± 5% 50 / 60Hz
Pilihan Feeder otomatis, kaméra CCD

Format séjén sayogi. Misalna Modél ZJJG (3D) -160100LD , daérah kerja mangrupikeun 1600mm  × 1000mm (63 "× 39.3")

Aplikasi tina mesin laser Gantry & Galvo

Bahan ngolah:

Tekstil, kulit, busa ACA sareng bahan sanés-sanés anu sanés.

Industri terapan:

Pantun - baju, pakean olahraga, denim, sapatu suku, kantong, jsb.

Interiors - karpét, kas, sofa, tirai, tékstil bumi, jsb.

Tekstil téknis - otomotif, airbag, saringan, saluran penyebaran hawa, jsb.



Aplikasi Produk

Langkung + deui