Model No .: ZJJF (3D) -320LD

Mesin Motong Laser Lace

Sistem pemotong renda Emas Laser khusus dianggo pikeun motong renda nyulam. Hal ieu minangka solusi otomatis dumasar kana algoritma pangenal fitur renda sareng kombinasi pamrosésan galvanometer.

Fitur Mesin Mesin Motong Lace

Pola renda dumasar kana pangakuan fitur

Efisiensi motong tinggi

Laju sarua 0 ~ 300mm / s

Kualitas seragam sareng konsistensi

Bersih sareng motong anu sampurna

 Produk-nilai tambah luhur

Simpen ongkos tenaga kerja

Fleksibel sareng gampang dioperasi

Éktip sareng saringan unit pikeun setan sareng ékstraksi lebu

Teras Tatar tina Mesin Motong Lace Laser

Dipaké sacara umum kanggo langsir, layar, alas meja, bantal sofa, tikét sareng réncang Lungsi hiasan.

renda


Aplikasi Produk

Langkung + deui

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami