main_banner

Perhatosan Hukum

Website ieu milik, dikelola sareng dikelola ku WUHAN GOLDEN LASER CO., LTD. (abbr. Emas Laser). Anjeun diperyogikeun pikeun maca istilah pamakean ieu sateuacan anjeun ngagunakeunana. Anjeun ngan ukur tiasa nyebarkeun halaman wéb ieu dina kaayaan nampi istilah ieu.

Dianggo Wéb 

Sadaya eusi dina situs wéb ieu ngan ukur kanggo tujuan pribadi sanés kanggo panggunaan komérsial. Sakur hak cipta sareng pangumuman tina kontak kedah dipangaruhan ku anjeun. Anjeun teu kéngingkeun ngédit, nyalin sareng nyebarkeun, ningalikeun eusi ieu kanggo tujuan komérsial. Paripolah ieu kedah dilarang: nempatkeun kontén wéb ieu kana wéb sareng platform média sanés; panggunaan anu henteu sah pikeun ngalanggar hak cipta, logo sareng watesan hukum anu sanés. Anjeun langkung hadé nyetél sagala tindakan upami anjeun henteu satuju sareng aturan di luhur.

Inpormasi Publish 

Inpo situs wéb ieu aya waé pikeun tujuan anu istimewa sareng henteu dijamin ku naon waé. Urang teu tiasa mastikeun akurasi mutlak sareng integritas eusina anu matuh robih tanpa aya perhatosan. Pikeun langkung terang ngeunaan produk kami, software sareng perkenalan jasa, anjeun tiasa ngahubungan sareng wakil atanapi agén anu ditunjuk ku Golden Laser di tempat lokal anjeun.

Kalayan Inpormasi

Sakur inpormasi anu anjeun kirimkeun atanapi email ka kami via situs wéb ieu henteu dianggap rahasia sareng teu gaduh hak ekslusif. Emas Laser moal nanggung tanggalan kana inpormasi ieu. Upami tanpa nyatakeun sateuacanna, anjeun bakal mungkir satuju sareng pernyataan di handap ieu: Golden Laser sareng jalmi anu sah anjeunna gaduh hak ngagunakeun inpormasi klien, sapertos data, gambar, téks sareng sora ku nyalin, sareng nyebarkeun, nyebarkeun sareng sateuacana. dina. Kami henteu nanggungjawaban kanggo nyinggiran anu nyerang, fitnah, atanapi jéntré anu dilakukeun dina papan pesen atanapi Fitur Interaktif séjén tina Loka éta. Urang cagar hak unggal waktos pikeun ngungkabkeun sagala inpormasi anu kami yakin pikeun nyugemakeun hukum, pangaturan, atanapi paménta pamaréntahan, atanapi nolak ngirim tulisan atanapi ngaleupaskeun inpormasi atanapi bahan, sadayana atanapi sabagian, yén dina budi budi urang. henteu pantes, dibantosan atanapi ngalanggar Sarat ngeunaan Kaayaan ieu.

Inpo Interaktif 

Urang bakal ngagaduhan hak, tapi henteu aya kawajiban, pikeun ngawas eusi papan pesen atanapi fitur interaktif anu sanésna pikeun mastikeun patuh kana perjanjian ieu sareng aturan operasi anu sanés kami netepkeun. Urang bakal gaduh hak dina budi budi pikeun ngédit, nolak ngirim tulisan, atanapi ngahapus bahan anu dikintunkeun atanapi dipasang dina papan pesen atanapi fitur interaktif sanés dina situs. Kalayan leres ieu, pangguna tetep tetep tanggung jawab pikeun eusi pesenna.

Parangkat Lunak 

Anjeun diperyogikeun pikeun matuh perjanjian urang nalika anjeun ngundeur perangkat lunak tina situs wéb ieu. Anjeun teu diidinan ngundeur éta sateuacan nampi sadaya istilah sareng kaayaan.

Situs Situs Katilu 

Bagian anu tangtu dina Loka éta tiasa masihan tautan kana situs-situs pihak katilu, dimana anjeun tiasa mésér online seueur jinis produk sareng jasa anu disayogikeun ku pihak katilu. Kami henteu tanggung jawab pikeun kualitas, akurasi, timeliness, reliabilitas, atanapi aspék séjén tina produk atanapi jasa anu ditawarkeun atanapi disayogikeun ku pihak katilu. Sagala résiko anu di lakukeun ku surfing situs pihak katilu kedah ditanggung ku diri anjeun.

Bates Tanggung jawab 

Anjeun satuju yén urang sareng urang sanés atanapi panyayogikeun situs pihak katilu sanés tanggel waler pikeun anu ngarobih, sareng anjeun moal negeskeun klaim ngalawan kami atanapi aranjeunna, timbul tina pameseran anjeun atanapi nganggo produk atanapi jasa dina situs kami.

Pamaké internasional 

Website kami dioperasikeun ku Dinas Promosi Produk Emas Laser. Emas Laser henteu ngajamin yén kontén situs ogé dilarapkeun ka jalma-jalma di luar China. Anjeun kedahna sanés nganggo situs atanapi file ékspor ku henteu patuh Hukum Ékspor Chine. Anjeun kabeungkeut ku hukum lokal anjeun nalika surfing situs ieu. Istilah sareng kaayaan ieu diatur ku hukum Cina anu ngatur Bidang Bidang.

Tutupan

Kami tiasa, iraha wae sareng tanpa aya bewara, ngagantungkeun, ngabatalkeun, atanapi nungtun hak anjeun pikeun nganggo situs éta. Upami dilaksanakeun gantung, pembatalan, atanapi nolak, anjeun henteu otor deui pikeun ngakses bagian tina Loka éta. Upami aya gantung, pembatalan, atanapi nolak, larangan anu diturunkeun ka anjeun ngeunaan bahan anu diunduh tina situs, sareng penafian sareng watesan tanggung jawab anu ditétélakeun dina Syarat jasa ieu, bakal salamet.

Mérek dagang

Golden Laser mangrupakeun mérek mérek WUHAN GOLDEN LASER CO., LTD. Ngaran Produk tina Golden Laser ogé dianggap salaku mérek dagang kadaptar atanapi mérek dagang anu di handapeun. Ngaran Produk sareng perusahaan anu disetél dina situs ieu milik sorangan. Anjeun teu diidinan make nami ieu. Kontroversi lumangsung salami ngagunakeun situs ieu bakal direngsekeun ku badami. Upami masih henteu tiasa direngsekeun, éta bakal dikintunkeun ka pengadilan Wuhan di handapeun Hukum Républik Rakyat China. Tafsiran tina pengumuman ieu sareng panggunaan situs wéb ieu disababkeun ku WUHAN GOLDEN LASER CO., LTD.


Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami