main_banner

kabijakan privasi

WUHAN GOLDEN LASER CO., LTD. bakal hormat sareng ngajagi privasi anjeun. Kami bakal ngajagi naon waé inpormasi anu anjeun pasihan nalika anjeun ngadatangan website ieu.

01) Koléksi inpormasi
Dina situs wéb ieu, anjeun tiasa nikmati jasa anu disayogikeun, sapertos nempatkeun tatanan, kéngingkeun bantosan, undeuran file sareng kagiatan milu. Sateuacan anjeun ngalangkungan éta, anjeun diperyogikeun pikeun ngeusian inpormasi pribadi ku anjeun tiasa nyayogikeun pilihan anu cocog sareng ngaleupaskeun hadiah ka anjeun upami aya ogé.
Kami moal-ningkatkeun ningkatkeun jasa kami sareng produk (kalebet pendaptaran) pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Upami mungkin, urang bakal peryogi langkung seueur info ngeunaan perusahaan anjeun, pangalaman dina produk sareng cara kontak kami.

02) Dianggo Émbaran 
Sadaya inpormasi anjeun dina wéb ieu bakal aya dina perlindungan anu kaku. Ku info éta, Emas Laser kami bakal tiasa nawiskeun jasa anu langkung saé sareng langkung gancang. Dina sababaraha kasus, urang tiasa nginpokeun panalungtikan pasar panganyarna sareng inpo produk anjeun.

03) Kontrol Informasi
Kami ngagaduhan kawajiban hukum pikeun ngajagi inpormasi anu kami kumpulkeun ti anjeun, kalebet umpan balik atanapi cara anu sanés. Éta mangrupikeun kecuali Emas Laser euweuh pihak katilu anu bakal ngaraosan inpormasi anjeun.
Kalayan ngahiaskeun inpormasi anjeun ti wéb sareng ngahijikeun data tina pihak katilu, kami bakal nyarankeun anjeun produk sareng jasa anu pangsaéna.
Catetan: Link anu sanés dina situs wéb ieu, ngan ukur ngaladénan anjeun salaku genah sareng bakal nyandak anjeun kaluar tina website ieu, anu hartosna Golden Laser urang moal nanggung tanggung jawab kana kagiatan sareng inpormasi anjeun dina situs wéb sanésna. Janten naon waé catetan ngeunaan tautan kana bagian wéb katilu moal aya di dokumén privasi ieu.

04) Kaamanan Inpo
Kami parantos merencanakeun pikeun ngalindungan inpormasi lengkep anjeun, nyingkahan leungit, nyalahgunakeun, kunjungan anu henteu diidinan, bocor, kekerasan sareng ngaganggu. Sadaya data dina server kami dijaga ku firewall, sareng kecap akses.
Kami resep ngédit émbaran anjeun upami anjeun peryogi. Saatos modifikasi, kami bakal ngirim rinci anu leres ku email pikeun parios anjeun.

05) Cookies Dianggo 
Cookies mangrupikeun potongan data anu didamel nalika anjeun didatangan situs wéb sareng anu disimpen dina diréktori cookie tina komputer. Aranjeunna moal pernah ngancurkeun atanapi maca data dina komputer anjeun. Kuki ngapalkeun kecap akses anjeun sareng browsing fitur anu bakal nyegerkeun surfing anjeun kana wéb dina waktos anu sanés. Ogé anjeun tiasa nampik cookies upami anjeun henteu hoyong.

06) Ngumumkeun
Interpretasi
Sakur sengketa anu disababkeun ku pernyataan ieu atanapi panggunaan situs web bakal nurut kana hukum Républik Rakyat China.


Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami