Mesin Serat Laser

Serat serat nyaéta cara paling éfisién dina motong laser. Rasuk laser dijieun ku serat anu aktip sareng dikirimkeun kana serat angkutan sirah ka mesin motong. Serat serat nyata langkung leutik tibatan laser laser sareng ngahasilkeun dua kali langkung ageung

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami