main_banner

Mesin Laser Adat

Pikeun ngalaksanakeun kabutuhan individu nasabah, Rarancang Emas Laser sareng ngahasilkeun mesin laser khusus diwangun khusus kanggo aplikasi industri. Sistem laser standar ditingkatkeun sareng modul sapertos sistem nyirian, sistem pangenal kaméra, feeders roll atanapi penghantar ogé sistem pinuh atanapi semi-otomatis.

Nalika mendesain mesin laser anu ngaropéa, sistem laser anu kabuktian sareng standar umumna janten dasar, anu ditambih ku ditambah modul béda, sapertos méja dahar bahan, méja ngumpulkeun atanapi sirah multi laser. Mungkin ogé pikeun ngamekarkeun sistem anyar anu lengkep dumasar kana téknologi laser.

Tingali pilihan proyék rujukan kami di handap ieu. Atanapi langkung jéntré ngeunaan pamekaran mesin bina khusus.


Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami