main_banner

Mesin Cut Die Laser Digital

Golden Laser mangrupikeun panyadia solusi aplikasi digital digital di China anu ngadamel téknologi motong laser ka industri percetakan sareng kemasan. Mesin motong tilem laser anu dikembangkeun ku Golden Laser ngagaduhan opat kaunggulan: ngahemat waktos, kalenturan, kecepatan luhur sareng kakabisa. Modularizasi sareng integrasi multi-stasiun nyaéta téknologi ciri tina mesin motong laser maot. Salah sahiji mesin sareng sababaraha fungsi nyimpen biaya investasi peralatan sareng rohangan lantai pikeun seuseueurna percetakan sareng pabrik bungkusan, anu disebat "raja efisiensi tinggi sareng hemat energi".

Rekomendasi Mesin Digital Die Cut Digital

Modél No. LC350
Lebar motong maksimal 340mm
Lebar maksimal dahar 350mm
Diaméter wéb maksimal 750mm
Gancang wéb > 80m / mnt
Kakuatan laser 150W / 300W / 600W
Modél No. laser22222
Lebar motong maksimal 220mm
Lebar maksimal dahar 230mm
Diaméter wéb maksimal 400mm
Gancang wéb > 40m / mnt
Kakuatan laser 100W / 150W / 300W

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami