main_banner

Mesin Motong CO2 Laser Flatbed

CO2 Mesin Pemotong Laser pikeun Bahan industri & Téknis Téknis

Dina aspek bahan fleksibel industri, nganut konsép produksi perlindungan lingkungan industri ayeuna sareng ngahijikeun téknologi canggih di dunya, GOLDEN LASER parantos ngaluncurkeun rupa-rupa mesin pemotong laser calakan pikeun bahan saringan, airbags, bahan pelindung, saluran udara lawon, produk luar , industri otomotif sareng penerbangan, anu parantos suksés dianggo dina motong, ngukir, perforating, nyirian, nyerat lawon industri. Mesin motong laser CO2 kami ngahasilkeun produktivitas anu luhur sareng biaya operasi anu rendah, ngeureunkeun prosés téknologis, ngirangan biaya tenaga kerja sareng rugi leungitna material.

Mesin Motong laser pikeun Tékstil

Pamotong laser CO2 pikeun bahan industri anu pormat ageung.

Pikeun poliéster, nonwoven, serat kaca, bolong, nilon, jsb.

Jenis laser: Laser laser
Daérah digawé (Lebar): 1600mm ~ 3200mm (63 "~ 126")
Daérah didamel (Panjang): 1300mm ~ 13000mm (51 "~ 511.8")
Kakuatan laser: 150 watt, 300 watt, 600 watt, 800 watt
Méja damel: Sistem conveyor vakum
Sistem Mékanis: Gear & rak didorong

Mesin Motong Laser pikeun Industri Produk Industri

Nyaring Mesin Mesin Pamotong Laser

- Struktur anu katutupan lengkep

- Dirancang pikeun industri lawon filtrasi

Otomotif Airbags Laser Mesin Motong

- Mesin laser laser CO2 ngahijikeun kualitas, akurasi sareng produktivitas.

- Motong multi-lapisan, motong 10-20 lapisan dina hiji waktos.

Bahan séhat Mesin Motong laser

Desain motong jangkungna precision anu luhur sareng bentuk kanggo sababaraha jinis bahan insulasi termal sareng lawon prefabricated.

Lapisan Mesin Ngajaja Laser Mesin

Kombinasi tina format X ageung, Y séhat motong laser (trimming) sareng laju galvanom laser laser laju perforating (laser cut liang).

Mesin Motong Laser pikeun Pakéan, Tékstil Imah sareng Industri Interiors

Garasi Mesin Motong Laser

Puguh laser kanggo baju dilakukeun, pikeun ngadamel busana khusus, cocog…

Mesin Campuran Mesin Laser Tekstil

Alat motong laser pikeun lawon sofa, langsir, korsi tekstil, karpét, dll.

Karpet & Mesin Mesin Tukang Laser

Motong laser pikeun mat mobil, karpét, karpét pesawat, jsb.

Mesin Motong Laser pikeun Industri Énergi

Lampu méja Emas Léngsér Panjang Laser Mesin

Ngajak laser pikeun parutut, paraglider, balayar, tenda, kanopi, kere, marquee, jsb.

Mesin Motong Laser pikeun Spanduk, Gendéra, Sinyu Lemes

3.2m width laser cutting for big outdoor graphics, etc.


Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami