main_banner

Mesin Laser Galvo

Golden Laser’s Mesin laser galvanometer spésialisasi dina gancang-precision tinggi-prosés sareng motong.

Séri ieu museurkeun kana ukiran lawon sareng perforation, ngukir sareng motong kulit, ngumbah denim sareng rupa-rupa ukiran sareng prosés motong. Hal ieu loba dianggo di tékstil, sapatu, pakean, karpét, tékstil bumi, interior otomotif, bungkusan, iklan, industri hiasan.

Format badag Lasra Ukiran, motong, Punching Bahan dina Kareta

Sistem laser ieu ngagabungkeun galvanométer sareng XY gantry, ngabagi hiji tabung laser; galvanometer nawarkeun ukiran laju anu gancang, nyirian, perforating sareng motong bahan ipis, sedengkeun XY Gantry ngamungkinkeun ngolah stok langkung kandel. Éta tiasa ngabéréskeun sadaya mesin sareng hiji mesin ...

Jenis laser: Tube laser logam CO2 RF
Kakuatan laser: 150 watt, 300 watt, 600 watt
Méja damel: Conveyor vakum
Wewengkon damel (W × L): 1600mm × 1000mm (63 "× 39.3") / 1700mm × 2000mm (66.9 "× 78.7")

Format Leutik Laser Nyirian, motong sareng Punching Bahan dina Lembar

Pokus scanner scanner Galvo kalayan aréa ngolah dugi 450 × 450 mm;
Sirah Galvo dilereskeun nurutkeun ukuran bahan anu anjeun atos;
Méja kerja shuttle ngagampangkeun pikeun bahan beban sareng motong potongan potongan.

Jenis laser: Tube laser logam CO2 RF
Kakuatan laser: 150 watt, 300 watt, 600 watt
Méja damel: Méja damel méja sayang madu
Wewengkon damel: 900mm × 450mm (35.4 "× 17,7") / 600mm × 600mm (23,6 "× 23,6") / 1500mm × 750mm (59 "× 29.5")

Ngagulung pikeun Gulung Ngiringan Las-on-the-fly, Nyirian sareng Motong

Nganggo téknologi ukiran ngapung, daérah ngukir waktos tiasa ngahontal 1600mm tanpa pédah, nyokong lebar 1600mm dugi ka henteu terbatas panjang ukiran gulungan, loading sareng ngabongkar dina waktos anu sami. Éta pangolahan otomatis kontinyu tina sakabéh gulung tina lawon ...

Jenis laser: Tube laser logam CO2 RF
Kakuatan laser: 300 watt, 600 watt
Méja damel: Méja damel Conveyor
Wewengkon damel (W × L): 1600mm × 1000mm (63 "× 39.3")

Jeans & Denim Laser Ukiran

Ukiran laser denim jeans mangrupikeun syarat pikeun ngagantikeun prosés cuci tradisional. Kalayan téknologi nyirian galvanometer anu dinamis 3D, sistem ieu dikembangkeun khusus pikeun jeans, denim, ukiran pakéan ...

Jenis laser: Tube laser logam CO2 RF
Kakuatan laser: 300 watt, 600 watt
Méja damel: Meuli sabuk bolong Conveyor
Wewengkon damel (W × L): 1250mm × 1250mm / 900mm × 900mm

Format badag Ukiran sareng Motong kanggo Nonétal Kandel

Mesin laser CO2 utamina dianggo pikeun ngukir sareng motong proses tina bahan kandel anu gedé. Sistem gakarry sumbu XY pikeun motong area anu ageung sareng sistem galvanometer pikeun ukiran.

Jenis laser: Tube laser logam CO2 RF
Kakuatan laser: 150 watt, 300 watt, 600 watt
Méja damel: Jalur digawé tabel panel
Wewengkon damel (W × L): 1300mm × 2500mm (51.1 "× 98.4"), 2100mm × 3100mm (82.6 "× 122")

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami