main_banner

Kulit Mesin Laser

Sistem laser kami cocog pikeun ngolah seueur jinis bahan kulit. Sacara khusus urang ngahususkeun kana ngawujudkeun solusi laser anu diterapkeun pikeun motong, ngukir, nyirian, perforating sareng bubuk gambar bantu. Pagelaran sistem laser kami tiasa dikonpigurasi dumasar kana kabutuhan produksi.

Mesin Motong Laser pikeun Kulit

Bebas Dinten Mesin Laser Dwi Tungtung

Dua huluna laser anu tiasa dianggo sacara mandiri tiasa motong grafis béda sakaligus. Rupa-rupa pamrosésan (motong, punching, marking) parantos réngsé dina hiji waktos.

Kecerdasan nyirami & Sistem motong laser

Pikeun motong kulit alami. Kalayan sirah ganda asynchronous, pola digitalisasi, sistem pangakuan otomatis sareng perangkat lunak nyarang.

Mars Mesin Mesin Pemotong Laser

Sirah tunggal atanapi sirah dobel
Conveyor atanapi sayang kaca meja
kaméra CCD pilihan

Galvo Laser pikeun Ukiran Kulit, Nyirian sareng Perforating

CO2 Mesin Ukiran Laser Galvo

Ngolah kulit dina lambaran
3D dinamis sistem fokus dina
tabel damel shuttle

Gantry & Galvo Laser Motong sareng Ukiran Mesin

Ngolah kulit dina roll
Sistem Conveyor
Multi-fungsi

Pola Mesin Ngajait Seams Mesin

Mesin Inkjet Laser pikeun Jilbab Sepatu Kulit Digambar

Diterapkeun pikeun nyirian jet-tinta tina sagala rupa bahan luhureun sapatu.


Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami