main_banner

MARS Series Laser Cutter

Seri Emas Laser MARS khusus dina mesin laser CO2 éksistén format leutik sareng lebar méja kerja kirang ti 1800mm (70.8 ”).

Garis produk nyertakeun motong laser, ukiran laser (menandaan), sareng laser punching. Widang aplikasi ngalibetkeun tékstil, pakean, kulit, sapatu, kantong, mobil mobil, cocooan, pariwara, hiasan, percetakan sareng kemasan sareng saterasna.

Conveyor Working Series Series

Kepala Tunggal / Mesin Ganda Motong Laser Dobel

-Automatik sareng ngolah kontinyu

-Puluh jinis sabuk conveyor sayogi

Méja Méja Ngagarap Rélit

Hiji Kepala / Dua Heads Laser Cutter

Mesin laser CO2 ieu cocog pikeun motong rupa-rupa bahan anu fleksibel dina jarak 1800mm.

Otomatis Ngangkat Méja Méja Ngeunaan

Mesin Ngukir Laser Mesin Pikeun Nonmetal

Listrik angkat listrik tiasa sacara terang nyaluyukeun jangkungna workrep pikeun bahan anu béda-béda ketebalan.


Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami