main_banner

Mesin Laser Tekstil

Salaku panyadia aplikasi laser aplikasi CO2 ngarah, Golden Laser ngembangkeun mesin laser canggih dina bidang tékstil. Garis produk nyertakeun motong laser, ukiran laser, nyirian laser, perforating laser sareng motong ciuman laser. Widang aplikasi kalebet bahan industri, tékstil téknis, produk dicitak-sublimasi produk, pakean, tékstil bumi, karpét, interior otomotif, produk luar, jsb.

Disarankeun Produk pikeun Mesin Laser Tekstil

Mesin Motong laser pikeun Tékstil

Pamotong laser CO2 pikeun lawon-format utama sareng tékstil.

Tipe jinis sareng pinuh dilampahkeun sayogi

Bahan prosés: poliéster, nilon, orat, katun, nonwoven, ranginang, bolong, kulit, bulu domba.

Jenis laser: Laser laser
Daérah digawé (Lebar): 1600mm ~ 3200mm (63 "~ 126")
Daérah didamel (Panjang): 1300mm ~ 13000mm (51 "~ 511.8")
Kakuatan laser: 150 watt, 300 watt, 600 watt, 800 watt
Méja damel: Sistem conveyor vakum
Sistem Mékanis: Gear & rak didorong

SuperLAB | Gantry & Galvo Laser Mesin sareng kaméra Kaméra

Sistim laser CO2 multifungsi pikeun R & D sareng prototyping.

Gantry & Galvo Terpadu sareng Mesin Pemotong Laser Terpadu

Perforating laser, ngukir sareng motong tékstil. Ngolah otomatis langsung tina gulung.

Ngagulung pikeun Mesin Mesin Ukiran Laser

Gulung pikeun ngoler kontén kontinyu tina lebar 1600mm atanapi 1800mm ka panjangna henteu terbatas tina tékstil.

Visi GoldenCAD Nyeken Mesin Motong laser Laser

Motong bener-bener sapanjang garis anu dicitak tina pewarna-sublimasi dicitak lawon sareng tékstil tina gulung.

Pendaptaran Laser Emas Emas Mesin Pemotong Laser

Ngagunakeun tanda-tanda pendaptaran, GoldenCAM nyaéta pikeun-gancang motong twill hurup, nomer sareng labél.

Mesin Motong laser pikeun spanduk, Grécéris Besar, Tanda Leuleus

Kanggo industri cetak digital. Sistem laser tiasa ngahasilkeun lebar nepi ka 3.2 méter sareng panjangna dugi ka 4 meter.

Laser Cutter sareng Méja Gawé Conveyor

Sirah tunggal / sirah ganda
Gulung feeder sareng conveyor
Kanggo bahan dina gulungan

Laser Cutter sareng Méja Migawé sayang sayang

Sirah tunggal / sirah ganda
Tabel damel tetep
Kanggo bahan dina sepré


Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami