main_banner

Visi Mesin Pemotong Laser

Kacepetan Tinggi Nyeken Seri-Laser Motong Seri

Nganggo téknologi scanning visi, dua kaméra scan kontén sareng mindahkeun data motong ka laser éta langsung. Ieu mangrupikeun cara anu paling saderhana pikeun ngalelep peuping sublimation. Aya sababaraha pilihan di jero paket software pikeun aplikasi sareng syarat anu béda.

Sumber laser: Laser kaca CO2 / laser logam R2 RF
Kakuatan laser: 70 watt / 100 watt / 150 watt
Wewengkon damel (W × L): 1600mm × 1300mm (62.9 "× 51")
Daérah scan Kaméra (W * L): 1600mm × 800mm (62.9 "× 31.4")
Parangkat Lunak: Paket Perangkat Lunak GoldenCAD Visi
Méja damel: Méja damel Conveyor
Laju Maksimal: 1 ~ 400mm / s

Visi Laser Pangluhurna Éktisi Luhur ku Tanda Pendaptaran

Pamotong laser dirancang pikeun aksara twill precision anu luhur, nomer sareng labél anu dipotong. Mesin nganggo tanda pendaptaran , sareng parangkat Lunak di jero mesin ngagaduhan fungsi santunan distorsi, anu sacara otomatis tiasa ngémutan garis anu ngalelep dina bahan sublimasi.

Sumber laser: Laser kaca CO2 / laser logam R2 RF
Kakuatan laser: 70 watt / 100 watt / 150 watt
Wewengkon damel (W × L): 1600mm × 1000mm (62.9 "× 39.3")
Modeu pangakuan: Pangakuan kaméra CCD
Méja damel: Méja damel Conveyor
Laju Maksimal: 1 ~ 400mm / s

Bebas Dual Kepala Smart Visi Laser Cut Series

Pamotong laser ieu sareng kaméra HD idéal pikeun motong kontur akurasi. Kalayan sirah anu ganda, laju motong langkung gancang, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngadamel langkung kauntungan.

Dipaké sacara umum dina pakean dicitak, sapatu luhur dicitak, 3D vampén ngapung, patch sulaman, labél anyaman, umbul, industri sublimasi, jsb.

Sumber laser: Laser kaca CO2
Kakuatan laser: 130 watt
Wewengkon damel (W × L): 1600mm × 1000mm (62.9 "× 39.3")
Méja damel: Méja damel Conveyor

Ultra-ageung Format Visi Potong laser Laser

Pamotong laser ieu dirancang khusus pikeun industri citak digital sareng panyadia jasa nyetak digital. Sistem laser tiasa ngahasilkeun lebar dugi ka 3.2 méter sareng panjangna dugi ka 4 meter.

Sumber laser: Laser kaca CO2 / laser logam R2 RF
Kakuatan laser: 70 watt / 100 watt / 150 watt
Wewengkon damel (W × L): 3200mm × 4000mm (10,5 ft × 13.1ft)
Daérah scan Kaméra (W * L): 3200mm × 1000mm (10,5 ft × 3.2ft)
Méja damel: Méja damel Conveyor

CCD Kamer Laser Cutting Series

Pamotong laser ieu dikembangkeun khusus pikeun motong labél anyaman, labél sulaman sareng labél kulit. Sirah laser dilengkepan kaméra CCD kanggo sadar pangakuan otomatis sareng motong grafis.

Sumber laser: Laser kaca CO2
Kakuatan laser: 65W, 80W, 110W, 130W, 150W
Wewengkon damel (W × L): 900mm × 500mm / 1600mm × 1000mm / 300mm × 200mm
Méja damel: Méja damel sérét / méja damel Conveyor

Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami