main_banner

Palayanan - jasa palanggan Profesional sareng dukungan téknis

Emas Laser Salawasna Nyayogikeun Pelayanan anu Mahal kanggo Pelanggan

Ngadangukeun palanggan / Analisis palanggan peryogi / Ngalereskeun masalah pelanggan / Ningkatkeun aplikasi laser / Status industri Remold

Berorientasi palanggan

Fokus kana tren industri, maksa anu berorientasi pasar pikeun ngembangkeun sareng riset mesin laser anyar.

Nganalisa kabutuhan customer

Spésialis kami ngolah nganalisis kabisaan sareng ngabantosan anjeun milih sistem laser anu leres pikeun aplikasi individu anjeun.

Manufaktur precision

Standar standar manufaktur precision, pikeun masihan para palanggan sareng mesin laser berkualitas tinggi.

Produk pangiriman lengkep

Lengkepkeun produksi, pangiriman, pamasangan sareng pelatihan mesin laser dina waktosna anu parantos jelas dina kontrak éta.

Ningkatkeun kualitas produk

Nyimpulkeun pangalaman industri sareng ningkatkeun kinerja sareng fungsina mesin laser.

Ningkatkeun pangaruh ciri produk

Fokus kanggo ningkatkeun detail produk, kitu ogé ciri sareng kauntungan mesin laser dina bidang segmen, saluareun harepan pelanggan.

Konsultasi pre-sales

Jieun pilihan anu tepat pikeun industri aplikasi anjeun pikeun nyocogkeun syarat anjeun. Spésialis kami bakal resep mamatahan anjeun dina mesin laser serbaguna Emas Laser.

Nganalisis masalah sareng sarat pikeun palanggan

Nyayogikeun solusi laser anu khusus

Nyusun demo online, demo di situs, conto ujian sareng kunjungan

Rentang kami tina mesin laser nawiskeun anjeun waé dina kaayan iraha waé. Gancang sareng saukur nyieun transisi ka téknologi laser.

Kalayan pamekaran sareng pamutahiran sistem laser ogé pamutahiran perangkat lunak, kami tetep ngabuka kamampuan sareng aplikasi anyar.

Pamasangan dina situs, pelantikan sareng pelatihan

Pikeun ngahontal optimalisasi pamrosesan parameter produksi sareng mastikeun pamakéan mesin anu aman sareng éfisién.

Urang ngalaksanakeun sistem komprehensif, operasi sareng perawatan pangropéa dina situs. Latihan ngawengku:

Pangetahuan panyalindungan kasalametan laser

Prinsip dasar laser

Konfigurasi sistem laser

Operasi parangkat lunak

Sistem operasi sareng pancegahan

Sistem pangropéa sapopoé, adjustment laser sareng bagian cadang ngagantikeun kaahlian operasi ngagantian

Pangropéa & jasa téknis

Kalayan pangropéa sareng jasa kami, kami nyayogikeun anjeun ngadukung anu gancang sareng dipercaya, kéngingkeun mesin laser precision tinggi anjeun lancar dina produksi.


Send your message to us:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami